(door Jessica) Ik ben Jessica van Exploring Life en met een nieuwe baby op komst, werd het tijd om het ‘rommel’ kamertje om te bouwen naar aan babykamer. De baby zal het eerste jaar in een co-slaper naast mij liggen, maar toch wilde ik graag haar kamer een beetje voorbereiden. Ik wilde toch wat toegeven aan die nestdrang. Niets zo leuk als een kamer aankleden, toch?

Wij houden van een licht interieur met zachte kleuren. Dit trekken we dan ook door naar de kinderkamers.
De babykamer is een mengeling van IKEA, tweedehands, handgemaakt en kleine decoratieve spullen. We hebben niet veel plek en dan hou ik het ook graag overzichtelijk.

Het bedje hebben we tweedehands gekocht en gaven het een hele lichte blush roze kleur. En ook mijn liefde voor monochrome is terug te vinden in deze kamer. Op de muur kozen we voor zwarte stippen en slapende ogen. Pinterest was hier mijn beste vriend. Beide stickers zelf te maken met de Cameo silhouette 3.

De commode komt ook van IKEA, maar die kochten we nieuw. Ideaal om die eerste kleedjes en spulletjes in op te bergen. Ook handig dat die meteen dienst doet als verschoonplek. We hebben niet veel plaats in ons appartement, dus ideaal!

Boven de commode hangt een plankje om spulletjes op te zetten. Na de geboorte komt daar haar naam in decoratieve letters (die nu nog geheim is) en enkele verzorgingsproducten die we vaak gebruiken. Nu heb ik er wat herfstdieren gezet. Ellie (onze oudste dochter) wordt nog verschoond op die plek, dus voor haar wel leuk om wat diertjes te benoemen tijden het verschonen/aankleden.

Nu is het wachten tot we de kamer kunnen gebruiken voor onze kleine meid. Nog een aantal weken aftellen.


Jessica is de 28-jarige moeder van Ellie, kleuterjuf en katten mama van Wiebel en Max. Momenteel is ze zwanger van baby nummer twee, en alles wat haar boeit en inspireert deelt ze op haar blog Exploring Life.

Wil je meer leuke foto’s zien van deze hippe Belgische mamablogger? Volg Jessica dan ook via Instagram

 

 

En wil je nog meer toffe binnenkijkers zien? Bekijk dan eens deze andere InstaRooms voor nog veel meer inspiratie:

Stoere jongenskamer in VTWonen stijl

Frisse meisjes kamer van Lexis

Lichte en natuurlijke kinder-en speelkamer

Roger’s stoere babykamer met Scandinavisch tintje

Prachtige poeder tint meidenkamer voor twee

Caitlynn’s prachtige blush meisjeskamer

Rustieke babykamer van Ivy

Flynn’s babykamer