Ben je op zoek naar fijne werkboekjes of werkbladen voor je kids? Wij maken regelmatig nieuwe werkbladen voor kids van 2-10 jaar. Hieronder vind je alle gratis printables, de betaalde printables vind je in onze shop.

VIND HIER AL ONZE GRATIS PRINTABLES

Zou je als bedankje ons willen volgen op onze social media?

Zo helpen we elkaar!

ACTIE! DOWNLOAD HIER GRATIS EEN AANTAL WERKBLADEN UIT ONS OPKIKKER WERKBOEKJE!

opkikker werkboekje
.

VIND HIER AL ONZE GRATIS KLEUTER PRINTABLES

Politie werkboekje gr. 1/2

Tatuuu tatuuu, de politie komt eraan! Dit politie werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit.. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Dino werkboekje gr. 1/2

Grrrrrrrrrr pas maar op! 
In dit dino werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

opkikker werkboekje
Opkikker werkboekje gr. 1/2

Hoera Opkikker bestaat 25 jaar! In dit Opkikker werkboekje (van maar liefst 11 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Zeemeermin werkboekje gr. 1/2

Kom je met deze magische onderwater wezens mee zwemmen?! In dit zeemeerminnen werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Katten werkboekje gr. 1/2

Kittige kittens en snoezige poesjes die spinnen van plezier, en met jou willen spelen… In dit katten werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Boerderij werkboekje gr. 1/2

Een koe, een varkentje en een schaap. Al deze dieren vind je op de boerderij… In dit boerderij werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit.. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Ninja werkboekje gr. 1/2

Voor alle stoere ninja’s hebben we een nieuw boekje… In dit werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud. 

Brandweer werkboekje gr. 1/2

Pas op het vuur! In dit brandweer werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Pasen werkboekje gr. 1/2

Kom je eieren zoeken en spelen met de paashaas?In dit Pasen werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

Dokter werkboekje gr. 1/2

Op bezoek bij de dokter of het ziekenhuis… In dit werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud. 

Lente werkboekje gr. 1/2

Hoera het is lente voel je het al? In dit werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.   

Eenhoorn werkboekje gr. 1/2

Ook helemaal fan van eenhoorns en andere schattige diertjes?! In dit eenhoorn werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit.. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar oud.

VIND HIER AL ONZE GRATIS GROEP 3 PRINTABLES

Pasen werkboekje gr. 3

Deze (te) gekke paashazen moeten weer aan het werk… Help jij ze mee? In dit werkboekje (van maar liefst 11 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen van ongeveer 5-7 jaar oud. 

VIND HIER AL ONZE GRATIS CHRISTELIJKE PRINTABLES

Jezus is opgestaan werkboekje onderbouw

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? Dat Jezus is opgestaan! In dit werkboekje (van maar liefst 11 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel, een BONUS kleurplaat en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen uit de onderbouw, van ongeveer 4-7 jaar oud. 

Jezus is opgestaan werkboekje middenbouw

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? Dat Jezus is opgestaan! In dit werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel, een kleurplaat en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen uit de middenbouw, van ongeveer 7-9 jaar oud. 

Jezus is opgestaan werkboekje bovenbouw

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? Dat Jezus is opgestaan! In dit werkboekje (van maar liefst 10 bladzijden) vind je een aantal educatieve werkbladen, een spel, een kleurplaat en een knutselactiviteit. Geschikt voor kinderen uit de bovenbouw, van ongeveer 9-12 jaar oud. 

Iets toesturen?

Post en pakketjes sturen kan altijd. Vraag ons adres op via ons email adres. 

We zijn benieuwd!

 

Contact

info@coolestkidontheblog.com

of voor persberichten/samenwerkingen

collab@coolestkidontheblog.com

 

Volg ons overal en altijd 

Stalken mag dus zomaar!