Vandaag een super hip kamertje van baby Flynn, foto’s geschoten door mama Mirte die ook blogt op Kids On The Blog samen met haar vriendin Laura. Dus voor meer hippe inspiratie neem je daar zeker ook een kijkje. Maar nu eerst…. *tromgeroffel* Flynn’s babykamer.


Flynn’s babykamer

De kast is van Woood en onder andere te koop bij Karwei. Een fijne stoel (deze is van Ikea) mag wat mij betreft niet ontbreken in de babykamer. Handig voor de borstvoeding!

1

De Stokke commode is een must have voor lange mensen zoals wij, en deze is ook nog eens heel goed voor je houding omdat je er recht voor staat en zo niet je rug hoeft te draaien. Wij kunnen niet meer zonder!  De letterbanner is van Return2Sender en de leunkast kocht ik via marktplaats en is toevallig ook van Woood. De leunkast richt ik regelmatig anders in en is heel handig voor het showen van mooie items en toffe kraamcadeaus.

2

Het ledikant is van Ikea en het hemeltje van Prenatal. Het kleed van oyoyliving hebben we gekocht bij VT wonen. En de Nijntje XL lamp van Mr. Maria won ik op de negenmaandenbeurs, lucky me! We zijn nog steeds zo blij met het Native behang van Ferm Living, hierdoor krijgt de kamer een fijne sfeer en door het behang is het thema ‘Indian / Native’ direct duidelijk.

3

De mini djembe hebben we gekregen. De robot spaarpot van KG design heb ik gekocht bij Littlewannahaves.nl. De canvas met naam heeft een tante van Flynn voor hem gemaakt, zelfgemaakte cadeaus blijven het allerleukste vind ik 🙂 Rechts op de kast heb ik een stukje behang (Native van Ferm Living) ingelijst.

4

Pandaposter van Minimel gekocht bij Cozykidz.nl

5-6

Dromenvanger gescoord bij Xenos en de kaarten zijn van Gewoon Jip, de tippi kocht ik bij conceptstore Rumah in Naaldwijk en de onderste kreeg ik van een lieve vriendin.

7

Deze toffe outfit voor Flynn kregen we als kraamcadeau en is van Hema.De pijl liep ik toevallig tegenaan bij Blokker.

8

Een paperbag is altijd handig voor speelgoed of andere troep. Deze is van CarlijnQ en komt van vierjehuis.nl

9

De muziekster van Ferm Living en de Noodoll knuffels gekocht bij cozykidz.nl . De giraffe van Sebra was een kraamcadeau. Tof cadeau!

10-11

Knuffel van Hema, auto gekregen en de houten bijtring is van 4NaturalKids.

13

Kaarten zijn o.a. van Gewoon Jip en petitelouise.nl, de washand is van Loverock. De gele auto was een kraamcadeau en de fijne producten van Burts Bees ook. De kaart in het lijstje links onder is van ver!p, het wolken lampje van PSikhouvanjou (ontwerp Eef Lillemor) komt van kiddolove.nl. Het prachtige boek kreeg ik met mijn babyshower en komt van ‘Wijsneus’ de leukste kinderwinkel in Groningen. Sophie de Giraffe mag natuurlijk ook niet ontbreken. De giraffe rechts onder is ook gemaakt door tante Doortje. En de voorkant van Flynn zijn geboortekaartje hebben we op canvas laten drukken.

14-15-16-17