About

Coolest Kid On The Blog staat garant voor de hipste en meest unieke kinder-en baby producten/webshops/evenementen/uitjes/restaurants/speelgoed/fashion en nog veel meer.

Als jonge moeder van vier kids (jongen 2010, meisje 2012, meisje 2016, meisje 2017) heb je eigenlijk altijd wel iets te doen. Stilzitten is een luxe, maar ik maak er liever geen gebruik van. Teveel leuke dingen te ontdekken, veel te mooie producten om uit te proberen en er zijn ontzettend veel gave plekken om heen te gaan. Daarom bedacht ik om van mijn brede interesse – in alles wat met kids te maken heeft – een inspiratie plek voor anderen te maken. Voor hen die niet zoveel tijd hebben om het wereld wijde web af te struinen, of die graag snel willen weten waar ze een leuk dagje uit kunnen beleven.

Ik wilde eigenlijk altijd binnenhuisarchitect worden, of sport instructeur, een eigen kledingmerk hebben of een gave webshop runnen. Bij gebrek aan opleiding (of mogelijkheden om die af te maken) tijd, financiën of andere goede excuusjes, bedacht ik dat een blog een goede startplaats zou zijn. Wie weet komt er uiteindelijk nog wel een eigen kleding merk of webshop voort uit CKOTB (hoe gaaf zou dat zijn!). 

Sinds kort kun je ook heel veel gratis printables vinden, of complete werkboekjes voor een klein prijsje. Speciaal gemaakt voor alle kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken thuis.

Op Coolest Kid On The Blog vind je dus alles wat ik niet kan laten om met je te delen. Misschien valt het je op dat er geen foto’s  of namen van onze kinderen op de blog staan, dan ben je een oplettende lezer. In verband met de privacy van onze schatjes plaatsen we geen herkenbare foto’s van hen op het internet, en zul je niet al te veel persoonlijke verhalen vinden. Maar er blijven genoeg andere leuke en interessante artikelen lekker door te lezen, tijdens die luxe momentjes dat je even kunt stilzitten.

Groetjes, Astrid

Het team

Sonja – Fashion

img_0591-bordermaker

Hoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!

Audrey – Food

Ik ben Audrey, 28 jaar, mama van 2 kleine kerels en getrouwd met mijn grote kerel. Ik ben jeugdwerker, creatieve duizendpoot, blogger, mama, vrouw-van,… Ik probeer een totaal-pakket te zijn maar meestal lukt dit maar half. En daar ben ik best tevreden mee. Ik vertel je op deze blog over mijn mama-avonturen tussen mijn drie kerels.

Fashion – Frauke

Hoi! Ik ben Frauke – 29 jaar – uit België. Mama van Briek (3) en Lilie (1). Van opleiding ben ik kinderpsychologe. Kids are my world… en dat bracht me er toe om Lots of Little op te starten, een mini concept store met uniek kledingmerkjes.

Naast mijn activiteit als webshophouder ben ik ook oprichtster van Wobbelturnen. Je vindt me dus vaak ofwel achter mijn MacBook ofwel op een Wobbelboard. Ik wil jullie graag inspireren met leuke outfits de komende tijd hier op de blog. Het perfecte excuus om aan mijn man te vertellen dat ik wel moét shoppen voor de kids 😉  

Je kan me ook nog volgen via Instagram

Fashion – Lisa

Hallo, mijn naam is Lisa (24) en ik ben de trotse moeder van een prachtig meisje genaamd Charlie (09-06-2016). Ik ben intercedent van beroep en daarnaast eigenaresse van Little LoveLies een merk voor handgemaakte baby- en kinderkleding. Via de wereld van de kinderkleding ben ik gerold in het brandreppen. Dit wil zeggen het actief promoten van een merk in ruil voor kleding. Ik fotografeer Charlie bijna dagelijks in de meest hippe outfits! Kijk je mee?

Fashion – Roxanne

Hi, let me introduce myself. Mijn naam is Roxanne, 23 jaar oud en samen met me vriend ( bijna 6 jaar samen ) heb ik een zoon. Op 18 januari 2017 na een zwangerschap van bijna 42 weken is Djéliano Niilo Maalderink geboren, jep ik ben zo soort mama die van aparte namen houd. Sarcasme is iets waar ik heel goed in ben dus hou daar vooral rekening mee.

De komende tijd mag ik jullie meenemen in Djéliano ze kleding keuzes naja eigenlijk die van ons en waarom we die keuzes maken. Je zult vooral veel monochrome en army voorbij zien komen. Djéliano is een echte jongen dus geen lieve printjes voor ons maar wel heerlijke comfi pakjes en stylish verantwoordde sets. Volg Roxanne ook via Instagram