(door Wendy) Ik was in mijn hoofd al bezig met de babykamer al voor er überhaupt een baby op komst was. Ik kon niet wachten! We wonen in een oud huurhuis maar ik wilde graag behangen. De muren in de babykamer zaten vol met gaten van jarenlang gaten boren maar gelukkig wilde de huisbaas de muren wel laten stuken! Toen de muren prachtig glad waren konden we behangen. We hebben lang nagedacht over de kleur van het behang en de print en kwamen uiteindelijk uit bij dit Esta behang, mint met witte stippen. Het ziet er vrolijk en licht uit.

Ik houd me erg graag bezig met de inrichting van de babykamer en verander dan ook graag af en toe wat. Peggy is niet zo gek op veranderen en zet het dan weer terug. Zo blijven we lekker bezig!

De grote meubels (commode, kast, bed) komen allemaal van marktplaats. Ik ga graag opzoek naar de dingen die ik in mijn hoofd heb en probeer ze vervolgens zo mooi en goedkoop mogelijk te scoren. Dat is goed gelukt. Ik ben vooral blij met het zwarte ijzeren bedje, precies wat ik wilde! De commode en de kast hebben wel een likje verf gekregen.

De styling is aan mij (Wendy) maar niets gaat zonder overleg met Peggy.

Ik ben gek op posters maar wil geen ‘overkill’. Het is een babykamer dus ik probeer het rustig te houden. De posters komen van allemaal kleine webshops.

De roze stoel is eigenlijk van de tuincollectie van Wehkamp! Bij ons dient hij als voorlees stoel en dat gaat prima.

Het roze plankje boven de commode heb ik van de webwinkel Gras Onder Je Voeten. Je hebt ze in verschillende kleuren maar ik vind a touch of pink in haar kamertje wel leuk.

De kleine lampjes zijn van A Little Lovely Company, ik wil ze het liefst allemaal!

We houden het bij pasteltinten en zwart voor het contrast. Het is een klein kamertje maar ik ben heel tevreden over de indeling zo. Het is een heerlijk licht plekje en echt wel het mooiste kamertje in huis!

 


Meer inspiratie en leuke blogs lezen? Kijk dan op Wendy’s Instagram, of op hun blog Mrs To Moms