Vandaag een prachtige blush meisjes kamer van Caitlynn… Haar moeder Alice laat je zien hoe je met zachte tonen en kleuren een prachtig plekje cre√ęert in een handomdraai ūüėČ

Alice:
‘Caitlynn’s kamertje is zeker mijn favoriete kamer in het hele huis, Haar kamertje is heel licht en de kleuren zijn zo zacht en fijn. Haar hele kamer straalt rust uit. Ik kan er uren doorbrengen en gewoon lekker met Caitlynn spelen of om me heen kijken en wegdromen.

Processed with VSCO with hb1 preset

We besloten de basis wit te houden en van daaruit verder te werken.
√Č√©n wand is voor een deel bekleed met zwarte strikjes en √©√©n roze, deze komen van Cozykidz Dit maakt haar kamertje meteen een beetje meisjesachtig maar toch ook stoer met dat zwart!
De strikjes komen ook weer terug in de leuke aankleedkussenhoes die ik via instagram van @BLkids heb gekocht.

Processed with VSCO with hb1 preset

Boven de commode hangt nu een prachtige poster van Mrs Mighetto, deze zijn vrij prijzig maar in mijn ogen zijn ze het dubbel en dwars waard, prachtige kwaliteit en net even anders als anders.

Processed with VSCO with hb1 preset
Deze poster krijgt binnenkort wel een ander plekje omdat boven de commode een paar plankjes zullen komen.
Daarop komt dan wel deze prachtige  geboorte poster te staan. Gemaakt door @liefs.loes (ook nog eens gastblogger bij Coolest Kid On The Blog!)

20161113_133921

Tegen deze wand staat ook de schommelstoel van Vintagelab.nl. Hier heb ik al heel wat uurtjes doorgebracht om haar voedingen te geven en in slaap te wiegen. Mooi én functioneel dus!

Processed with VSCO with hb1 preset

Een van de eerste dingen die in haar kamer stond is deze leuke tipi tent, gekocht via instagram bij @bysher
Caitlynn zit hier vaak in te spelen met haar knuffels of boekjes!
En voor als ze wat groter is is deze natuurlijk helemaal leuk!

Tipi

Het kleed op de grond is van camcamcph. Toen ik dit kleed zag wist ik meteen dat ik hem wilde hebben. Zo’n prachtige kleur en aan twee zijde te gebruiken! Je hebt het kleed in 2 formaten en verschillende kleuren.

Ook staat hier nu het poppenwiegje, deze komt bij mevrouwaardbei vandaan. Ik vind hem prachtig en zou hem het liefst ook in het groot voor Caitlynn hebben. Deze wieg krijgt steeds een ander plekje in haar kamer en staat overal even mooi

Processed with VSCO with hb1 preset

De konijnen van Maileg (gekocht bij onderdeoudeperenboom) heb ik gekozen omdat ik ze gewoonweg prachtig vind en ze perfect in de style van Caitlynn haar kamer passen, ook niet onbelangrijk is dat ze lekker zacht zijn zodat ze er al van kleins af aan mee kon spelen en knuffelen.

Maleg konijnen

Mijn favoriete item in haar kamer is de klamboe van numero74 gekocht bij Lidor, hier ben ik nog iedere dag dolblij mee.
Het is hier altijd weer een feestje als er iets binnenkomt van dit merk! De kleuren en kwaliteit zijn werkelijk prachtig!
Deze prachtige klamboe is toch echt wel het kroonjuweeltje hier en maakt haar kamertje helemaal af. Wat een plaatje!
Aan de klamboe het ik de regenboog van  camcamcph opgehangen. Deze vond ik ook weer mooi bij de style van haar kamer passen.

Ook hangt er boven haar bedje weer een prachtige poster van Mrs Mighetto. Stiekem mijn favoriet!

Processed with VSCO with hb1 preset

Haar bed heb ik samen met de commode van iemand overgenomen. Ik denk niet dat ik het nu nog zou kiezen maar functioneel is het wel.
Ik heb zelf de strikjes op het bed geplakt die ook op de muur zitten.
Aan haar bedje heb ik een kralenketting bevestigd die ik toevallig tegenkwam bij de action. De kleur past weer perfect in het geheel. Dit soort koopjes vind ik altijd het leukst!

Naast haar bed staat  een krukje, die ik ook toevallig scoorde bij de karwei.
Hierop heb ik een lightbox gezet en een ouderwetse houten tol van een lokale winkel hier. Ik ben gek op houten speelgoed! Duurzaam en mooi om te zien.
De camera kocht ik bij manowoods.nl. Ook weer hout en een leuke eye catcher.

Nou, ik denk dat het wel duidelijk is dat ik dol verliefd ben op dit mooie kamertje!
Leuk dat jullie de tijd hebben genomen dit te lezen!’


14719177_1601241626846281_5205016642060288000_aAlice van Duijvenvoorde is mama van de één jaar oude Caitlynn en dol op kids styling en interieur styling. Je kunt haar volgen via haar Instagram account