Als je kleintjes in huis hebt, dan weet je vast ook wel hoe goed fijne verzorgingsproducten zijn. En waar half Nederland kiest voor Zwistal, kiest de andere helft voor wat anders. En steeds meer ouders kijken naar wat er eigenlijk precies in de verzorgingsproducten zit. Zo zoeken we allemaal massaal naar plastic dingen zonder BPA, en zoeken we steeds vaker naar hypo-allergene producten om onze kleintjes te verzorgen. En ook bij The Gift Label spelen ze daar mooi op in. Dit persbericht kreeg ik, en deze fijne vegan baby producten kon ik dus niet laten om met jullie te delen. Vandaag dus weer een fijne #PressPearl

Bij The Gift Label weten ze het allang; de fijnste cadeaus om te geven en te krijgen zijn mooi van binnen én van buiten. Met de lancering van hun nieuwe baby verzorgingsproducten brengen ze nu ook een collectie lieve geschenken voor de allerkleinsten. Deze mooie baby skin care collectie voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is gemaakt van de beste ingrediënten. Alle producten zijn vegan en hypo-allergeen. Ze bevatten geen parabenen, geen sulfaten, geen phenoxyethanol en geen siliconen.

De baby skin care lijn houdt rekening met de kwetsbare babyhuid en wordt in Nederland gemaakt. De collectie bestaat uit een Baby Body Oil, Shampoo, Body Wash en Home Spray. De producten ruiken heerlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende originele verpakkingen. Perfect als babycadeau en passend bij elke interieur.

Over The Gift Label

The Gift Label is een in Amsterdam gevestigd merk dat geschenkproducten ontwikkelt voor concept-, lifestyle- en kledingwinkels. Steden en culturen van over de hele wereld dienen als grootste inspiratiebron voor nieuwe ontwerpen  en producten. Dit levert iedere keer originele en verrassende designs op, die zowel leuk zijn om te geven als om te ontvangen. Om het unieke karakter van de gifts te onderstrepen staat op elk product een eigen, unieke toepasselijke quote of spreuk. In het assortiment van The Gift Label vind je onder andere geurkaarsen in blik, warme kamerparfums, handzeep in een apothekersflesje, mode accessoires, kaarten, schrijfwaren en grote aardewerken coffee-to-go bekers met quotes.

 

Andere fijne producten duurzame en groene artikelen op Coolest Kid On The Blog:

Met dit onverwoestbare emmertje van Scrunch Bucket, geen ge-emmer meer

Heerlijke frisse lente Quiche

Kunstwerk om mee te spelen, DRAAJ’s houten vogeltjes

Super leuke houten poppetje (s) van Sketch Inc.

DIY; design houten babygym

 

 

PIN IT