Nog op zoek naar een leuke babygym? Waarom maak je er niet zelf eentje?! Eigenlijk is het heel erg simpel, je neemt een paar laatjes, een stel houten kralen, wat touwtjes en klaar is kees… Oké, je moet wel even wat handigheid hebben en een beetje tijd (dus maak hem alsjeblieft voor de baby komt, anders zit je net als ik, zonder tijd en een ontzettend leuk idee, dat (nog) niet uitgevoerd wordt).

DIY babygym

Het leukste aan deze houten DIY babygym is natuurlijk dat je hem helemaal kunt costumizen naar je eigen smaak. Laat je hem natuurlijk (ja!!) of gooi je er nog een likje verf over heen?

En wat hang je er allemaal voor leuks aan? Het is allemaal aan jou.

WoodBabyGym4(pp_w730_h240)

Nog een fijn detail, je kunt hem heel klein inklappen. Dus het neemt ook nog eens geen ruimte in! Is je kleintje uitgespeeld, dan klap je de babygym makkelijk in, en zet je het ergens weg. Uit het zicht is trouwens niet nodig, want zo’n naturel versie complimenteert elk interieur.

WoodBabyGym6(pp_w730_h989)

Voor de werkbeschrijving ga je naar *deze website(let op wel in het Engels) al hoef je niet eens genius te zijn om te zien hoe dit in elkaar steekt.

Zou jij zoiets cadeau doen aan een zwangere vriendin? Of laat je het liever maken voor je eigen spruit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto’s van TheMerryThought.com