Lekker naar het strand met je emmertje en schep. Maar na een tijdje spelen begint de eerste barst te ontstaan, breekt het hengsel af en kun je eigenlijk na één dagje strand je emmertje al weggooien. Dood zonde, en mijn kids zullen vast niet de eerste zijn die zich aan de scherpe uitsteeksels van een gebroken emmertje hebben bezeerd. Dus op zoek naar een tof en hip emmertje dat niet na één dagje strand al overleden was. En we vonden er eentje… Met grote blijdschap stellen we je graag voor aan…… De Scrunch Bucket!

Hoe twee moeders hun eigen droom-emmertje ontwierpen

Twee Engelse moeders vonden het zonde om na elke vakantie het strandemmertje van hun kinderen weg te gooien, omdat het niet in de koffer paste. Zij wilden een emmertje dat je altijd weer mee kon nemen naar huis. Eentje die je buiten kunt laten staan, zonder dat het kapot gaat. Maar ook om binnenshuis te kunnen gebruiken voor kruidenplantjes, kleurpotloden of een leuk bloemetje.

Eigenlijk wilden ze een multifunctioneel en duurzaam emmertje ……..  Zo kwamen zij op het idee van de Scrunch Bucket: een oprolbaar emmertje dat stabiel genoeg is om zand en water in te doen, dat er leuk uitziet en voor meerdere doeleinden is te gebruiken.

Fijne materialen die onverwoestbaar zijn

De Scrunch Bucket is gemaakt van siliconen, waardoor het zacht en flexibel is. Je kunt de bucket gewoon oprollen, opvouwen en kleiner maken. Deze emmer is veel praktischer én duurzamer dan de harde plastic emmer. Hij past altijd wel in een gaatje in de koffer of tas en is niet kapot te krijgen. Zo kun je ’em zelfs meenemen in de handbagage koffer als je gaat vliegen, en hoef je niet eerst alle koffers open te ritsen om het emmertje te vinden. Zo gelijk uit het vliegtuig naar het strand en spelen maar, terwijl papa en mama de boel uitpakken. Helemaal goed uitgedacht toch?

De Scrunch Bucket is onverwoestbaar, je kunt ‘m gerust buiten laten staan ook als het in de winter keihard aan het vriezen is… Het komt er ongeschonden uit. Bij de hard plastic emmer is dit anders, dit breekt gewoon na een aantal maanden. En het vervelende hieraan is dat de kapotte stukjes behoorlijk scherp zijn en je kids daardoor tijdens het spelen zichzelf flink kunnen bezeren.

Ook kan de Scrunch Bucket niet roesten! Nou, geloof mij, dan mag je wel in een koffer mee, in plaats van achterin de kofferbak gesmeten te worden (wat de levensduur natuurlijk sowieso al wat verlengd).

Voor ieder kind een lekker kleurtje

Natuurlijk is de Scrunch Bucket er niet alleen maar in het standaard kleurtje zonnetjes geel. Integendeel. Geel zit helemaal niet in het assortiment  😉  Maar met deze prachtige kleuren kun je elk kind wel tevreden stellen. Je kunt kiezen uit

  • Black
  • Grey
  • Rose
  • Blue
  • Light Blue
  • Pastel Violet – meer oud roze als je het mij vraagt

Dus ze zijn niet alleen super handig, flexibel en onverwoestbaar. Ze zijn zeker geen doorn in het oog. Ook leuk om het gewoon te gebruiken om speelgoed in op te bergen in de wintermaanden. Erg leuk op de kinderkamer of zelfs gewoon in je woonkamer.

Wat ons betreft is de Scrunch Bucket een echte zomer musthave, en hij staat hoog aan de vakantie-wish-list!

De Scrunch Bucket is onder andere te koop bij En Las Nubes, of UV-Fashions