Soms wordt je zó vrolijk van bepaalde kinderkamers. Gewoon helemaal tot in de puntjes toe afgewerkt in een bepaald thema. Maar je hebt van die moeders die gewoon met hun interieur talent een kamer weten in te richten in een thema, zonder dat het op je af komt. Je weet wel, misschien had je vroeger zelf wel zo’n kamer. Een prinsessen kamer waarin je een roze koets bed had, bloemetjes behang, een houten kroon stoel en overal waar je kijken kon zag je glitters en prinsessen. Dat ‘in your face’ thema gedoe is niet meer van deze tijd. En LotjesKiekjes (het account van de mama van Sam en Vic) is zo’n moeder die dat gewoon kan! Subtiel, met de juiste accenten, niet teveel in your face, maar wel een super fijne boho jungle kamer.

Het houten bed is van ManoWoods, het dekbed met paardjes is van Mini Rodini. Aan de blauwe muur hangt een prachtige sterren poster van Mr Star Sky Amsterdam. En natuurlijk willen jullie weten waar het prachtige jungle behang vandaan komt. Bij Creative Lab Amsterdam natuurlijk!

Zoals je kunt zien kun je zelfs prima twee thema’s met elkaar combineren, als je het maar subtiel doet. Kies hetzelfde kleuren schema en je komt een heel eind. Een jungle kamer met vliegtuigen en een raket?! Kan prima hier bij Sam in de kamer.

Het vliegtuig dekbedovertrek is van Studio Ditte, de raket lamp van Flow Amsterdam. De leopard hanger komt bij Doing Goods vandaan, de poster ernaast met de luipaard, maakte Barbara van Just Acorn. De gepersonaliseerde houten hanger is gemaakt door Emma van Najb_Kids.

Lekker spelen op de Wobbel met prachtig donkergroen vilt. Never stop playing Sam! Op de vloer ligt het grappige tijger print vloerkleedje (no animals were harmed!) komt ook bij Doing Goods vandaan. Het lampje dat Sam hier vast houdt is van Flow Amsterdam.

Op de grond een super handige opbergzak + speelkleed van Play&Go. Echt ideaal, wij hebben er thuis ook een aantal. Lekker spelen en als je klaar bent de touwtjes aantrekken en alles is zo opgeruimd. Aan het plafond hangen de mooie linnen okergele vlaggetjes van Lidor World.

Helemaal links op de grond staat de mooie ‘Magische Speelboom’ van Klorofil. Ook een prima speelhuis voor stoere boys (mocht je een poppenhuis wat te meisjesachtig vinden, dan is dit een goede optie).

Aan de muur de bekende spiegel van Doiy – Cycloop. Zo kan de moeder van Sam overal een oogje in het zeil houden…

Nog meer prachtige plaatjes

Wil je alle ontwikkelingen van de kamer van Sam blijven volgen? Vergeet dan niet om LotjesKiekjes te volgen via Instagram!

Shop hier zoals LotjesKiekjes

Interessant voor jou