Voor alle Smart Kids heb ik een super leuk nieuwtje! Want vanwege al het Corona gedonder heeft SmartGames besloten om hun online omgeving voor de komende zes maanden open te gooien.

Smart Games Live

Wie kent de bekende SmartGames niet? Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen door veel games nogal behoorlijk mentaal uitgedaagd worden. Stiekem vind ik niks leukers dan spelletjes spelen die voor zowel de kids als mezelf leuk zijn. Want een potje kwartet is twee keer leuk, maar dan mag er wel weer wat op niveau voorbij komen anders ben ik het al gauw zat, hihi 😄 Nu kun je dus bij Smart Games Live zes maand gratis spelen!

Dus sommige Smart Games zijn online uitgebracht waardoor je die lekker onbeperkt kunt spelen. Normaal gesproken betaal je een klein bedrag per maand om de Smart Games in Smart Games Live, maar nu kun je maar liefst 6 maand gratis spelen.

Gratis 6 maand lang proefabonnement

Dus als je ook gek bent op brein brekers en je even wat anders wilt dan het stomme huiswerk van de kinderen. Of jezelf wel mentaal wilt uitdagen dan is het proefabonnement van Smart Games Live dé uitkomst 😎

Je krijgt gewoon zes maand lang toegang en daarna houdt het proefabonnement op. Dat vind ik wel extra fijn, want ik ben altijd zo iemand die vergeet dat een proefabonnement afloopt en dan vast zit aan een echt betaald abonnement. Ideaal dus!

Echte Smart Games kopen?

We snappen ook wel dat je misschien niet de hele tijd online wilt spelen, dus hieronder laten we onze favoriete SmartGames zien 🤓

Deze game hebben de kids op school en is erg leuk voor slimme kids vanaf groep 1

IQ Puzzler Pro (de eerste game die we zelf kochten voor op vakantie) ook zéér geschikt voor volwassenen

Brain Cheeser hebben we als reis spel gekocht en voor in de kerk voor de kids (om zichzelf stil te kunnen vermaken). Super compact en echt heel handig om kids mee te vermaken.

Nog een aantal van deze handige magnetische ‘boekjes’ die we hebben zijn:

Trucky, hét 3D inzicht spel voor de allerkleinste

Ook de Brain Train is erg leuk voor de jongere kids, evenals de My First Totem

Lees ook