Wij zijn Tripp Trapp fan, en onze kids ook. We hebben één Stokke Tripp Trapp stoel, en die wordt elke dag door jan en alleman gebruikt. Binnenkort dus toch echt wel tijd voor nog drie stoelen, haha. We kozen ervoor, toen ons jongste meisje geboren werdt, de Tripp Trapp newborn set voor haar te reserveren, en de tweede dame op de Ikea kinderstoel te zetten.

Want een baby in een kinderstoel? Ja dat kan heel goed. Want met de newborn set van Tripp Trapp kan je baby vanaf 0 maanden ook aan tafel zitten. En met onze oudste was dat natuurlijk niet nodig, die zat gewoon bij één van ons op schoot, of die sliep. De tweede kon ook nog wel makkelijk bij de ene of andere ouder op schoot als dat nodig was. Maar na de derde kwamen we erachter dat zo’n baby-schaaltje toch echt wel super super handig is.  Want op een of andere manier willen baby’s toch altijd de meeste aandacht als je net zelf lekker zit te eten. En dat is op zich geen probleem, maar met je handen vol kinderen eten is niet heel handig.

En ik heb goed nieuws vandaag! Want Stokke blijft vernieuwen en verbeteren, en ook de newborn set is onder handen genomen.

Tripp Trapp Newborn set 2.0

De Tripp Trapp®  Newborn set is ontworpen zodat je vanaf de geboorte bouwt aan de band met je kindje. Het comfortabele en ergonomische zitje wiegt de pasgeborene en brengt hem of haar op tafelhoogte. De vernieuwde Newborn Set kan nu op twee manieren worden afgesteld en biedt goede ondersteuning aan de beentjes. Je kindje zit in een fijn nestje totdat hij of zij zelf kan zitten. De Newborn Set is geschikt voor baby’s tot 9 kilo en de bekleding is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren.

Veilig en baby-vriendelijk
De Newborn Set is zowel veilig als simpel in gebruik. Het is makkelijk te bevestigen en verwijderen van de Tripp Trapp stoel en door de rood-groene indicatoren weet je zeker dat het zitje juist op de stoel is bevestigd. Het vijfpunts-veiligheidstuigje met gewatteerde schouderpads zorgt ervoor dat je baby altijd veilig zit. Door de speelgoedhanger heeft je kindje zijn of haar favoriete speeltje altijd in de buurt en stimuleert het tegelijk de ontwikkeling van de motoriek.
Nieuwe Tripp Trapp Newborn Set Features
 • In twee posities verstelbaar met slechts één hand.
 • Inclusief vijfpunts-veiligheidstuigje en zachte schouderpads om je baby veilig te houden.
 • Rood-groene indicatoren voor de juiste bevestiging.
 • De zachte bekleding kan worden verwijderd en gewassen in de wasmachine.
 • Verwijderbare, verstelbare speelgoedhanger (ook veilig voor broers en zussen).
 • Textiel in de kleuren Grey, Jade Confetti en Coral Confetti.
Vertrouwde Tripp Trapp Newborn Set Features
 • Vanaf de geboorte te gebruiken.
 • Brengt je kindje dichtbij zodat je vanaf de geboorte bouwt aan jullie band en zijn/haar ontwikkeling.
 • Ergonomisch en ruim. Wiegt je kindje comfortabel en laat tegelijkertijd ruimte voor beweging.
 • Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kilo.
 • Past op alle Tripp Trapp stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003.

Hoera voor de newborn set 2.0!

Wij zijn enthousiast. Onze jongste 1 jaar oude meisje zou er in principe nog in het newborn setje mogen, want dat kan tot 9 kilo. Daar zit ze nog lang niet aan, maar mevrouw zit inmiddels natuurlijk liever rechtop. Maar wij hebben onze ‘oude’ newborn set heel erg lang gebruikt. Niet alleen maar tot 6 maanden. Dus het geld was het hartstikke waard, en bovendien kon ik het op Marktplaats weer kwijt voor € 65,- En omdat het al een tweedehandsje was, hebben wij de hele set ruim 9 maanden gehad voor minder dan € 10,- Dus ik zou zeggen, koop lekker deze nieuwe Tripp Trapp newborn set, en doe ‘m over een half jaar weer in de verkoop, en je hebt echt heel erg veel aan deze uitbereiding.

Want er is niets fijner dan je handen vrij te hebben tijdens het eten, en de kleine toch te betrekken bij het eten. En met deze nieuwe set kun je de stoel ook verstellen in twee standen. Zo ligt een kleine ook echt vrij plat, in tegenstelling tot nu, waarin je je baby maar op één manier in het kuipje kunt leggen.

Meer lezen

Super trendy meerijdplankje van Stokke; Skate Away!

Hippe broer & zusjes kamer uit Barcelona! #InstaRoom

Prachtige poeder tint meidenkamer voor twee #InstaRoom

Ezra’s monochroom kamer met een beetje kleur

PIN IT