Vandaag kun je een kijkje nemen in Ezra’s monochrome kamer nemen. Zijn moeder Sladjana heeft een heleboel leuke DIY’s en wat kleur toegevoegd. Dus voel je vrij om wat inspiratie op te doen in deze coole jongens kamer.

Stokke ledikantje

1Ezra heeft een bedje van Stokke. Ik heb voor een ronde vorm gekozen omdat dit me zo cosy leek zonder scherpe stukken. Wel merk ik nu dat er weinig leuk beddengoed is voor Stokke, dus deze maak ik dan zelf. Overtrekje is van Design Letters en kussentjes zijn van Noodoll die ik bij Gras Onder Je Voeten heb geshopt.

Quotes

6

Ik ben dol op leuke spreuken en heb er dan ook een zwak voor. Zoals deze van Primark bijvoorbeeld. De achterste twee kussenslopen komen van Design Letters en Zeeman. Ben dol op de laatste collecties van de Zeeman en Primark!

2

More is more

3

Iedere muur van Ezra’s kamer heeft wel iets. Ik ben iemand die niet van Less is more is.. Daarom geniet ik extra als ik zie dat Ezra altijd nieuwsgierig door zijn kamer kijkt. Hij kan zich ook best lang daarin vermaken! Sleepy eyes van Puurrr bij Moniek stonden heel lang op mijn wishlist! Sterretjes zijn vande Wibra en I love you kiddo en de Maan sticker zijn afkomstig van de geweldige Zweedse merk Stickstay!

Waarom ik graag hout gebruik…

4

Aangezien Ezra’s kamer zwart wit is probeer ik een beetje warm gevoel te creëren door veel hout te gebruiken zoals deze houten poppetjes van Søstrene Grene. Zwarte spaarpot is afkomstig van Flying Tiger.

Posters

 

5

Ik krijg niet genoeg van posters en gebruik er veel in Ezra’s kamer. Ik vind posters ook een ideaal middel om snel veranderingen te creëren! Deze poster is afkomstig van W form die te koop is bij Gras onder je voeten. Oy Oy kleed mag er natuurlijk niet ontbreken. Stiekem hoop ik dat Ezra een echte jongetje wordt die alleen met de autootjes gaat spelen!

 

6

Nog meer posters! Ik ben helemaal van stoer en zie nu dat ik iets heb met Rock ‘n Roll! Krijg er niet genoeg van! Vlag is afkomstig van A Little Lovely Company en is een van de favorieten! Posters en leuke kaartjes komen van Winkeltje van Anne, Myracle en Huusje.

Vintage stoeltje

 

7

Ik houd van gezellige hoekjes maken en dit is er dan een van. Jaren geleden hebben we dit vintage stoeltje kunnen bemachtigen via ons werk en ik heb hem bewaard voor als er ooit een kindje komt! De leuke poster komt van Myracle. Balonnen zijn ook een van de dingen die ik vaak gebruik ter decoratie! Mijn favorieten zijn ontworpen door Van Pauline.

Fashion Lover

 

8

Aangezien ik mode heb gestudeerd, speelt deze een belangrijke rol ook bij Ezra. Ik vind het heel leuk om zijn wasjes te doen en outfitjes te maken. Zo heb ik dit hoekje gecreeerd met zijn favorietes en een haakje waar ik zijn outfit of the day voor het slapen gaan nog voorbereid. Ezra’s kast bestaat voor de helft uit de stukken Van Pauline, dit is dan ook mijn favoriete merk. Naast geweldige dessins is de kwaliteit ook geweldig. De #OOTD sticker stond ook lang op mijn wishlist en is afkomstig van Stickstay.

DIY aankleedkussenhoes

 

9

Aankleedkussenhoes heb ik zelf gemaakt. Ik maak graag dingetjes voor Ezra, het is heel verslavend! Mijn favoriete knuffel is de grijze Noodoll die ook mee naar het ziekenhuis ging tijdens de bevalling! Ook een zwak de mooie doeken van Modern Burlap! Heb al een aardige collectie opgebouwd…

Nog meer posters

10

Deze geweldige posters komen van A Little Lovely Company en zijn geshopt tijdens hun sample sale.

Schoenen-collectie

11

Kleine selectie uit Ezra’s schoenen collectie. Laatste tijd heb ik een passie ontwikkeld voor leuke sneakers zoals hier te zien.

Muursticker

 

12

Zo blij met deze sticker van Stickstay!

Beanies

 

13

Andere verslaving zijn beanies en alles waar een pom pom aan vast zit. Vele heb ik zelf gemaakt maar favorietjes zijn van het Belgische merk Aai Aai en petjes van Little Indians (alles met Rock ‘n Roll he)

Banner

 

14

Deze slinger is van Amayadeeme. Het was een liefde op het eerste gezicht en het siert mooi een hoekje die maanden lang leeg stond.

Knuffels

 

15

Een kleine selectie van de favoriete knuffels. Zo handig deze opbergmanden! Je kan er heel veel mee. Deze is afkomstig van Søstrene Grene.

Accessoires

 

16

Deze huisjes zijn gewoon van de Kruidvat die ik vervolgens zelf heb beplakt met een leuk papiertje. Dit is een kleine touch of color afkomstig van Wibra en ananasje is van A Little Lovely Company. Marmeren letters komen bij Huusje vandaan.

Deze kamer is gefotografeerd door Ezra’s moeder, Sladjana. Voor meer gave foto’s en interieur (en fashion!) inspiratie volg je haar op haar Instagram