Af en toe kom je van die pareltjes tegen op het internet. Webshops, want hallo, als moeder van vier kom je niet graag in de stad, en shop je liever online… die er toch wel met kop en schouders bovenuit steken. Omdat ze een super klantenservice hebben, of van elke bestelling een cadeautje maken. Of omdat ze gewoon super gave items hebben die je niet overal ziet. En eerlijk? PetitBandit heeft het eigenlijk allemaal! En daarom licht ik vandaag onze favorieten uit deze shop voor jullie uit, want er is ontzettend veel leuks te zien en te vinden.

De surprise box van PetitBandit

Allereerst wilde ik eens weten wat voor ontzettend leuks er in de surprise box van PetitBandit zat. Dus kregen we een box toegestuurd met daarin allerlei leuks. Alles was super leuk ingepakt, een cadeautje op zich. Alle items in de box waren heel geschikt als kraamcadeautje, en we hadden aangegeven dat het gender-neutraal moest zijn. Heel handig dus als je nog hippe kraamcadeau’s zoekt voor een zwangere vriendin waarvan je nog niet weet of het een jongen of meisje is.

In onze box zaten:

  • handgemaakt speenkoord
  • knisper ijsje in mint groen
  • mijlpaalkaarten in roze en mint groen Mijn Eerste Jaar (van Demico)
  • stoffen giraf hanger
  • Baby Closet t-shirtje ‘KnapToet’
  • cadeauset voor melktandjes en haarlokjes (Hippe Kaartjes)
  • kruikzak van Je-An Handmade
  • oppas tegoedbon
  • handgemaakte bijtring

Super veel leuks dus, in een mooie box en alles mooi ingepakt.

Als je dus sowieso al weet dat je toffe en unieke items wilt, dan kun je het beste zo’n surprise box bestellen. Want je krijgt voor minder geld meer items toegestuurd dan wanneer je alles los zou bestellen.

Onze favorieten

Ik hou zelf erg van rustig speelgoed, dat niet teveel geluid maakt enzo. Met vier kids is er altijd genoeg buzz hier in het huis zullen we maar zeggen. Dus ik licht even de gaafste items uit voor je.

Tiny Biscuits

Ik kende zelf Tiny Biscuits al een tijdje, en ze blijven maar nieuwe leuke items toevoegen aan hun collectie. Wat dacht je van deze mooie muziekmobiel met okergele accenten? Of de grappige piepende ijsjes, en schattige poppetjes in allerlei soorten…

Leuk als kraamcadeau, maar ook wel voor jezelf of je eigen kindjes.

Dots Lifestyle

Opgericht door Roy en Miranda, en gemaakt van duurzame materialen. Alle houten items zijn handgemaakt, en ze passen perfect in elk (kinder)interieur. In Nederland bedacht en gemaakt, dus super goed voor de #smallshop  liefhebber. Helaas zijn ze per 23 april 2018 gestopt met de webshop en productie, dus als je hier echt van houdt, moet je nu je slag slaan. Er komen geen nieuwe items meer… Wat dacht je van deze toffe huisjes?

Dutch Lifestyle

Wat een schattige mijlpaalblokken zeg. Net wat anders dan de meeste blokken die we al kennen. De simpele variant zeg maar. Maar deze mijlpaalblokken die je bij PetitBandit kunt krijgen, hebben ook gave prints erbij.

Winkeltje van Anne

Op zoek naar mooie stationary? Posters, ansichtkaarten, en zelfs gezinskalenders. Ze heeft het allemaal, en bij PetitBandit ben je op de beste plek om alles in één keer te kopen. Maar ook de kinderkamer kun je opfleuren met een mooie paperbag, of je planner met unieke masking tape. 

 

Wat vind jij het leukste item uit de Petit Bandit collectie?

 

Meer lezen?

Em & Moi, hippe Belgische shop

A Little Lovely Company’s eerste echte tearoom én shop!

Wijsneus Groningen; een hippe shop in het hoge Noorden

ByLauz; webshop voor handgemaakte wafelstof producten en meer

Mini & Momo: shops we love

 

PIN IT

Petit Bandit

Petit Bandit

Petit Bandit

Petit Bandit