Ben jij ook zo dol op de Koeka wafelstof-serie? Dan zul je vast je hart open halen bij deze Nederlandse webshop. ByLauz verkoopt niet alleen prachtige dekentjes en wikkeldeken in wafelstof maar nog veel meer handgemaakt leuks. Dus kijk snel verder!

Hoe BY LAUZ werd geboren

Webshop eigenaresse Laurie moest noodgedwongen stoppen met werken, na de geboorte van haar zoontje, omdat hij allerlei medische zorg nodig had. Ondanks al het extra zorgen voor haar kleintje zocht ze ook wat afleiding voor haarzelf.
En zo begon Laurie aan de keukentafel met haar hobby… Inmiddels heeft ze haar eigen werkplek, en is de baby producten lijn een uit de hand gelopen hobby. Door alle aanvragen die binnen kwamen stromen heeft ze nu van haar hobby haar werk kunnen maken, hoe gaaf is dat?!

by lauzHet begon allemaal met de bandana bibs, die snel een mega succes bleken. Na een tijdje kwam hier de wafelserie bij. Inmiddels heeft Laurie de webshop uitgebreid en werkt ze samen met allerlei andere hippe webshops en winkels. De BY LAUZ serie is aangevuld met allerlei producten van over de hele wereld vandaan, en dan het liefst handgemaakt! Kwaliteit en stijl is erg belangrijk voor BY LAUZ, zo blijft ze uniek!

IMG_3085

Producten die je vind bij BY LAUZ

MONOCHROME

Wij kregen het super gave monochrome wieg-dekentje (die we trouwens ook in de kinderwagen, het autostoeltje, onderweg en thuis gebruiken) met konijntjes. Cool detail is dat je een zwart dekentje met witte konijntjes hebt, of een wit dekentje met zwarte konijntjes. Onze oudste dochter was gelijk helemaal ‘in love’ met de konijntjes, maar het was toch echt voor haar kleine zusje. Ze slaapt er elke dag heerlijk in. Zo ligt ze nu bijvoorbeeld op de bank te snoozen met het gebreide dekentje over haar heen.

by laud

Je kunt ook deze handgemaakte monochrome boxzak bestellen, of één van de andere gave printjes bestellen.

by lauz

 

WAFEL SERIE

BY LAUZ staat natuurlijk bekend om de bandana bibs, maar nu vooral om haar wafel serie. In de wafel serie kun je wieg-dekentjes, een ledikant deken een aankleedkussenhoes of een wikkeldeken bestellen. Het mooiste? Je kunt zelf alles laten samen stellen mocht jouw kleurtje er niet bij zitten.

by lauz

HANDGEMAAKT EN UNIEKE CADEAUTJES

Naast al die mooie genaaide spulletjes, verkoopt BY LAUZ nog allerlei andere leuke cadeautjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze naamblokken?

full36480212

Elke bestelling een cadeautje!

En minstens zo leuk. Alle bestellingen zijn een cadeautje op zich. Het is bijna jammer dat je het uit ‘moet’ pakken. Want Lauri doet er alles aan om daar een feestje van te maken.

Wij kregen het dekentje verpakt in een mooi folie, met daarop leuke stickers (zelfs de enveloppe was versierd). Een hip monochrome panda printje op het cadeau papier maakte deze bestelling helemaal af.

 

Kende jij deze gave webshop al? En wat zou jij nou echt willen hebben uit BY LAUZ?

 

Hou Coolest Kid On The Blog goed in de gaten, want komende zondag kun je een super gaaf item uit de collectie winnen!