Sinds 1 april 2016 is Nederland een webshop rijker. Mini & Momo verkoopt mooie en kwalitatieve accessoires, speelgoed en unieke musthaves voor baby’s en kinderen. Leuk als kraamcadeau, maar ook voor ouders-to-be. Vanaf nu hoef je niet meer stad en land af om echt unieke spullen te ontdekken. Dat doe je gewoon vanaf de bank met een kopje verse muntthee bijvoorbeeld…

Wie zijn Mini & Momo?

Mini & Momo werd opgericht door Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken uit Teteringen. Vanaf 1989 beste vriendinnen en samen opgegroeid. Vanwege hun gedeelde liefde voor kinderen en passie voor mooie en unieke producten, besloten zij hun krachten te bundelen. Dit leidde tot een webwinkel vol mooie en kwalitatieve benodigdheden en accessoires voor baby en kind. Maar Mini & Momo is meer dan alleen een winkel. Daarom vind je op de website ook algemene nieuwsberichten, tips over babyverzorging en ideeën voor kinderkamerstyling. Ook leuk dus om gewoon even wat bij te lezen en inspiratie en informatie tot je te nemen.

 

Baby- en kinderkamer-accessoires

Het assortiment van Mini & Momo bestaat uit baby- en kinderkameraccessoires, verzorgingsproducten en speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk aan wanddecoratie, kussentjes, muziekdoosjes, servies, swaddles, houten speelgoed, knuffels en rugzakken. Anoek en Marieke gaan niet alleen voor producten die kinderen mooi vinden, maar vinden het ook belangrijk dat het design en de kleuren ouders aanspreekt. Er is heel bewust gekozen voor merken die staan voor kwaliteit en die werken met natuurlijke materialen, zoals organisch katoen en hout.

fabelab-kussen-beer-geel.png

Merken met een verhaal

De collectie bestaat uit producten van populaire merken zoals Noodoll, KG Design en Naïf Baby Care. Maar ook minder bekende merken met een mooi verhaal zijn aanwezig. Zo is er bijvoorbeeld Aden & Anais, met heerlijke swaddles en doeken ontworpen door een Australische moeder die maar niet de doeken kon vinden die haar moeder en oma vroeger gebruikten.

Of het servies van Buddy & Bear, bedacht door een stel dat zich afvroeg waarom kinderservies er niet ook mooi kon uitzien voor volwassenen.

Een populair merk in de shop is Le Toy Van. Een Engels merk met prachtig houten speelgoed met een mooi design, dat toch heel betaalbaar is. Bestsellers zijn de blokken en puzzels met bosdieren, de houten koekjes, taartjes en ijsjes. Deze staan garant voor uren speelplezier.

 

Gave houten bijtringen exclusief bij Mini & Momo

Mimi&MomoEen merk waar Anoek en Marieke extra trots op zijn is Little Sapling Toys. Dit familiebedrijf uit Amerika maakt handgemaakte houten bijtringen in de leukste vormen. Hoe leuk is het om je kind een bijtring in de vorm van een donut, ananas of vliegtuig te geven? Deze bijtringen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Mini & Momo