Ik weet het nog zoooo goed. Die ellendige dagen vol met huiswerk. Gelukkig zijn die dagen achter mij, en kan ik straks gaan genieten van kinderen die hun eigen struggles hebben met hun huiswerk. Want wat is het soms een ellende. ‘Ik weet het gewoon niet…’ of ‘Mahaaammm, wat is nou precies de Pi van…’. Laten we eerlijk zijn, we zijn niet allemaal zo ontzettend slim dat we nog precies weten wat we ooit op de middelbare school hebben geleerd. En soms heb ik dus het idee dat we als ouders dan vaak het liefst in een hoekje kruipen, want we hebben gewoon niet alle antwoorden. En eigenlijk willen we ook het liefst dat het ze allemaal zelf doen. Huiswerk maken hoort nou eenmaal bij de middelbare school en/of het MBO.

Dus toen ik zag dat er tegenwoordig allerlei handige hulpmiddelen bestaan dook ik er vast in. Want het zou maar zo kunnen zijn dat onze kids eerder naar het middelbaar onderwijs gaan dan we gepland hadden. En daarbij worden ook jullie kids ouder, dus dacht ik, laat ik eens dit nieuwe fenomeen (een huiswerk coach op afstand) onder de loep nemen.
Kleine sneak peek… Je kunt namelijk binnenkort maar liefst een jaar lang huiswerkbegeleiding winnen! Say what?! Yup, dus laat me je snel meer vertellen!

Mr. Chadd – jouw directe huiswerk hulp

Mr. Chadd is een huiswerk app (die je dus op je tablet of smartphone kunt gebruiken) waarmee je aan universitaire coaches jouw huiswerk vraag kunt voorleggen. Of het nou gaat de stelling van Pythagoras of als je beter wilt weten hoe de dampkring nou ook alweer precies in elkaar steekt. Je kiest gewoon het vak waar je de vraag voor hebt, opent een nieuwe huiswerk vraag en tikt in wat je niet snapt.

Binnen 10 seconden krijg je contact met één van de coaches die bij Mr. Chadd werken. Dit zijn allemaal gescreende coaches die minimaal een universitaire opleiding hebben. Zo weet je tenminste zeker dat je ook echt het juiste antwoord krijgt. Want je kunt natuurlijk proberen een antwoord te Google-en, maar dan moet je vervolgens honderden dan al niet duizenden antwoorden doorspitten en daaruit een selectie maken.

Bovendien krijg je niet zomaar een antwoord van de coach. Deze helpt je alleen een eindje op weg. Dus het is geen makkelijke cheat mogelijkheid voor de student. Natuurlijk helpen ze je graag, en als het niet lukt dan zullen ze met je aan de slag gaan om tot het juiste antwoord te komen.

Maar op deze manier hoef je dus nooit meer lang te wachten, of nog erger. Met half afgemaakt huiswerk op school aan te komen, omdat je niet verder kon, omdat je het huiswerk niet begreep. Die beschamende momenten zijn dus vanaf nu verleden tijd.

On demand begeleiding

Hieronder kun je een korte video bekijken die de werking van de on demand huiswerkbegeleiding precies uitlegt.

Wat mij betreft is dit dus echt een geniale app! En de tarieven vind ik meer dan redelijk. Ik heb wel eens gekeken wat persoonlijke huiswerkbegeleiding kost, en dat is echt geen rib uit je lijf, maar je halve ribbenkast ben je dan kwijt (speciaal als je vier kiddo’s hebt, zoals wij).

Je kunt kiezen tussen een flexibel abonnement, een maand abonnement en een jaar abonnement huiswerkbegeleiding. Met het jaar abonnement krijg je maar liefst €70,- korting op de anders maandelijkse betaling. Je kunt trouwens tijdens de vakantie gewoon je abo on hold zetten. Dan betaal je tijdens het chillen in de zon (of het kei hard vakantie werken) tenminste niet voor niets. Want dan is het heerlijk om even niet aan huiswerk te denken, en er ook niet voor te betalen.

Wil je echt meer intensieve hulp bij je huiswerk? Dan kun je ook kiezen voor bijles van Mr. Chadd.

Win (binnenkort) een jaar lang huiswerkbegeleiding

Volgende week maak je kans op maar liefst een jaar lang on demand huiswerkbegeleiding via de Mr. Chadd app! AWESOME!!! Dus houd de blog in de gaten en doe mee!

Doe NU me met de WIN ACTIE

Meer lezen?!

Een sta bureau om je huiswerk aan te maken, wel zo goed voor je houding

Kleine kinderen die ook van ‘aan een bureau zitten’ houden? Maak dit toffe DIY huisje

Je kind een smartphone? Vergeet dit niet!