Een hipster hotel is dé ultieme plek om met je gezin te verblijven na een heerlijk dagje uit. Of wat dacht je van in plaats van vakantie vieren in een bungalow park, gewoon een paar nachten hotel te boeken. Ons enige probleem is alleen vaak dat we met ons gezin niet in één hotelkamer passen. En dan vind ik de oudste twee eigenlijk toch nog te jong, om samen op een hele andere hotelkamer te slapen. Dus oooooh wat was ik blij met het persbericht dat ik een aantal weken geleden in de mailbox kreeg. In de buurt van de Efteling kun je vanaf nu namelijk terecht in het GuestHouse Hotel. Dit super toffe hotel is niet alleen maar familie-en kindvriendelijk, maar heeft ook een interieur waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Kijk je mee naar dit gave hipster hotel voor het hele gezin?!

Dagje Efteling, uitblazen in het GuestHouse Hotel

Als je deze zomervakantie een dagje naar de Efteling gaat, dan kun je het helemaal compleet maken met een super deluxe verblijf in een hotel omgeving Kaatsheuvel. Wij Groningers willen sowieso niet na een lange dag vol pret terug moeten rijden voor bijna drie uur. Maar ook als je wat dichter in de buurt van deze top attractie woont, kun je natuurlijk ervoor kiezen om de dag compleet te maken met een hotelovernachting.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voordat je naar de Efteling gaat (of een ander uitje in de buurt) te slapen in het GuestHouse Hotel. Heerlijk wakker worden in de grote kamers, allemaal met een eigen thema. In sommige kamers kun je zelfs met acht personen logeren. Hoe cool is dat om niet alleen met je kids, maar ook met de opa’s en oma’s te overnachten.

Thema kamers voor hipster gezinnen

Zoals ik al eerder zei, is dit hotel echt met passie voor interieur gemaakt. Als je houdt van natuurlijke materialen, en industriële looks, dan ben je in dit hotel aan het juiste adres!

Super stoere stapelbedden gemaakt van robuuste materialen, zoals hout, zwart metaal en gecombineerd met prachtig hagelwit beddengoed. You gotta love it. Alle kamers zijn gemaakt in de thema’s ‘Farmhouse’, ‘Greenhouse’ en ‘Bunkhouse’. In sommige kamers kun je alleen maar met z’n tweeën weg, en andere kamers hebben dus ruimte voor maar liefst acht personen.

Zo voel je je helemaal thuis in dit trendy hotel, wat je stijl of smaak ook is. Voor iedereen wat wils.

Lekker bijkomen in YourLiving

In het YourLiving gedeelte van het hotel kun je onder het genot van een (eerste gratis) kopje koffie, thee of warme choco kijken naar sport uitzendingen of de kinderen lekker laten spelen op één van de speelplekken. Beentjes omhoog en genieten geblazen. Vanuit YourLiving heb je trouwens ook uitzicht op het prachtige dakterras.

YourGarden, welkom in de kas

In YourGarden is een fijne speelplek voor de kleinsten, en kunnen de kids zich uitleven in de zandbak. Liever wat educatiefs doen in dit hipster hotel?! Ga dan met de kids (en de kok) de kas in, om zelf kruiden te plukken voor het avondmenu, of te leren welke groenten en fruit er allemaal zijn. Zo zien de kids ook eens dat paprika’s niet in een plastic zakje aan de boom groeien, en weten ze dat ze zelf ook een kleine bijdrage aan hun avondeten hebben gedaan. Lekker en leerzaam dus. Chillen op het dakterras dus, de kinderen spelen, jij drinkt nog wat en dan is het tijd om naar bed te gaan.

guesthouse hotel

Dus ben jij nog op zoek naar een hotel omgeving Kaatsheuvel?! Sla dan zeker het GuestHouse Hotel niet over! Gegarandeerd pret voor iedereen!

Meer lezen?

Tover je kamer in een handomdraai om!

Lichte en natuurlijke kinder-en speelkamer #InstaRoom

Deze hippe vegan sneakers, maken óók een ander kind blij

Leerzame posters in de kinderkamer? Oh yeah