Wat fijn! Wij willen volgend jaar alle kamers omgooien en ik zit te denken om eens iets anders te doen dan alleen maar vier witte muren in elke kamer. Nou is de kidskamer nu al gepimpt met een olifantgrijs kleurtje op één muur, maar voor volgend jaar zit ik dus te denken aan een gaaf fotobehangetje op de meidenkamer. Gelukkig vond ik een shop waar je ontzettend veel keuze hebt in fotobehang, muurstickers en meer!

Fotobehang kinderkamer – onbeperkt aantal patronen

Voor de meiden hebben ze best veel grappige kinderkamer behangetjes, met allerlei kleurrijke prints, maar ik ga toch liever voor een klassiek en statement behang dat niet persé voor kleine meisjes is. Ik dacht zelf bijvoorbeeld aan dit magnolia behang:

400_f_53149398_1jay40pcpp0zskmgcgpb6q5xwzdkqm6h

En als ik dan toch aan het kijken ben voor kinderkamer behang, dan wil zoonlief vast deze stoere Amerikaanse Road Trip muur wel hebben!

80bfd014f4

Je krijgt trouwens tot en met vandaag maar liefst 45% korting op alles! Dus ik zou zeker effe snel langsgaan bij Pixers, want dat scheelt nogal een hoop. Dan kun je mooi in de herfstvakantie aan de klus, en heb je voor het koud en nat en regenachtig wordt weer een lekker frisse nieuwe kamer.

Interieur opfrissers

Natuurlijk kun je ook een fotobehang in je woonkamer plakken, of in je masterbedroom. Het plan (oké, mijn plan) is om onze slaapkamer te verplaatsen en er een echte fijne masterbedroom van te maken. Dus niet alleen een bed en kasten, maar een fijne zithoek erbij, en een echte hotelkamer uitstraling. Elke dag na hard werken dus bovenkomen in een oase van rust. Dat is echt mijn ideaal. Nu hou ik (zoals je vast al wel door had) ontzettend veel van wit, maar ook daar is nog weer een heleboel mee te doen. Want ik kies dan gewoon lekker dit behang erbij uit. Wit, met een paar accenten en toch zó anders dan een gewone saaie witte muur.

400_f_40932391_p0pvyoyas4qc6sloa0omj4syhh73vjgb

Heb jij wel eens aan fotobehang gedacht? En lijkt het je helemaal top of ben je bang dat je er na een tijdje op uitgekeken bent?

Laat ons weten wat jouw favoriete fotobehang is, we zijn benieuwd!

 

 

 

 

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud