Als moeder zijnde komt het natuurlijk vaak genoeg voor dat je gaat zwemmen. Dit kan bijvoorbeeld op vakantie zijn of gewoon zo een dagje zwemmen met de kids. Op deze momenten heb je wel een bikini of badpak nodig die je kunt dragen. Veel fashionable bikini’s zijn echter minder comfortabel dan je graag zou willen. Dus, welke bikini’s of badpakken kun je kopen die zowel comfortabel als fashionable zijn? Ik ben zelf erg tevreden over de kwaliteit het aanbod van LASCANA en daar kun je onder andere de volgende soorten bikini’s en badpakken vinden.

Balconette bikini

Als je op zoek bent naar een bikini die zowel mooi staat als lekker zit, moet je eens een balconette bikini proberen. De cups van deze bikini’s zijn stevig en het topje wordt ondersteund met normale bandjes, waardoor alles goed blijft zitten. Deze bikini is horizontaal ook iets lager uitgesneden, waardoor je wel een goede ondersteuning hebt, maar het alsnog fashionable uitziet. Deze bikini kan je in ontzettend veel soorten en maten krijgen, dus probeer het eens!

Voorgevormd badpak

Hoewel dit badpak misschien niet altijd even spannend is qua vorm, is het wel een hele mooie optie om te dragen. Een standaard, voorgevormd badpak zorgt ervoor dat jij een badpak naar keuze kan dragen, terwijl je nog steeds voldoende ondersteuning hebt. Ook geven de voorgevormde cups in het badpak je borsten een mooie vorm. Vooral dankzij het extra schuim in de cups weet je zeker dat alles op zijn plaats blijft zitten. Deze badpakken zijn in heel veel soorten te krijgen, waardoor iedereen hier wel een badpak kan vinden wat ze leuk vindt.

Halter bikini

Een andere bikini die je meer dan voldoende ondersteuning zal geven, is de halter bikini. Deze bikini heeft stevige bandjes die je om je nek moet knopen. Hierdoor zit niet alleen alles goed, maar zie je er ook nog eens ontzettend mooi uit. Doordat je de bandjes om je nek moet knopen, creëer je namelijk een mooi decolleté met je bikini. Met een halter bikini zie je er dus fashionable uit, terwijl je nog steeds iets draagt wat comfortabel zit.

Badpak met beugels

Deze badpakken zijn niet alleen voorgevormd, maar bieden je ook nog eens extra ondersteuning dankzij de ingebouwde beugels. Hiermee is het net alsof je een bh draagt! Wanneer je het badpak draagt, kan je niet alleen genieten van de voorgevormde cups, maar ook van de beugels en stevige rand van het badpak. Deze zorgen er ook meteen voor dat je schouderbandjes niet steeds afzakken. Er zijn ontzettend veel verschillende badpakken met beugels te krijgen dus je vindt zeker weten wel een badpak wat jou mooi staat en bevalt.

High-waist bikini

Een high-waist bikii is helemaal in de laatste tijd! Dit is eigenlijk een gewone bikini, maar met een slip die een hogere taille heeft- vaak nog tot net over de navel. Deze hoge taille zorgt ervoor dat de rondingen van je heupen benadrukt worden, terwijl je buik juist smaller lijkt. Ook laat deze slip je benen optisch langer lijken, wat er ook mooi uitziet natuurlijk. Dit alles zorgt er dus voor dat de bikini niet alleen fashionable is, maar ook nog eens ontzettend comfortabel zit! Je kan vaak ook een broekje en een topje los van elkaar kopen, waardoor je het broekje kan dragen met iedere bikini die je maar graag wilt.

Shapewear badpak

Als laatste is er nog het shapewear badpak. Zo’n corrigerend badpak is gemaakt met een sterkere stof. Deze stof zorgt ervoor dat je lichaam strakker is, waardoor er een prachtig silhouet wordt gecreëerd van je lichaam. Shapewear badpakken zijn er ook in veel verschillende soorten en maten te krijgen, waardoor je vast en zeker wel een ziet die je leuk vindt. Het allerfijnste aan dit badpak is dat het je zelfvertrouwen een boost zal geven en zoals je zelf misschien ook wel weet, ziet zelfvertrouwen er het allerbeste uit!

Meer fashion tips lezen?

Fijne minimalistische looks voor moeders

Hoe weet je of kleding wel of niet bij je past?

Heerlijke herfstoutfits met een capsule wardrobe