Steeds meer mensen zien het nut in van minimalisme en willen zo graag opruimen in hun leven en in hun huis. Dit kan bijvoorbeeld zijn met decoratie of losse spullen, maar ook met kleding. Veel mensen willen daarom zoveel mogelijk kleding wegdoen en echt alleen nog maar de minimalistische dingen overhouden. Wanneer je dit doet, wil je er echter wel ook nog steeds goed uitzien natuurlijk. Om je verder te helpen, zijn hier een paar fijne minimalistische looks voor moeders. Zelf shop ik graag bij Otto.nl waar ze al deze items ook hebben voor een fijn prijsje.

Jurken

Als je er goed uit wilt zien, kan je met een mooie jurk eigenlijk nooit misgaan. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten jurken, waardoor er voor iedere vrouw wel een jurk is die haar perfect staat. Als je graag meer minimalistische kleding wilt dragen, is het aanschaffen van een jurk dus een goed begin. Hiermee zie je er mooi uit, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Ook kan je hier zelf kiezen hoe minimalistisch je de outfit wilt hebben. Je kan bijvoorbeeld een effen jurk pakken en het daarbij laten, maar je zou deze ook verder kunnen opleuken met een mooie ketting bijvoorbeeld. Of kies eens een jurk met een simpel motief. Vooral als moeder is het handig om iets te kunnen dragen dat gewoon simpel is en lekker zit.

Blazers

Een ander kledingstuk die je een mooie, minimalistische look kan geven als moeder, is een blazer. Blazers zijn ontzettend handig om er mooi en elegant uit te zien, zonder dat je hier erg veel voor hoeft te doen. Je kan blazers in veel verschillende kleuren krijgen en als je een paar basiskleuren pakt (zoals bijvoorbeeld wit, zwart en beige), kan je er ontzettend veel verschillende outfits mee maken. Blazers kan je altijd over een eenvoudig t-shirt dragen, waardoor het perfect is voor moeders. Wanneer je namelijk snel je outfit eleganter wilt maken, hoef je alleen maar een blazer aan te doen. Als je graag meer minimalistische looks wilt hebben, kan je dus het beste ook een paar blazers in je kast hangen, want zo zie je er simpel, maar toch elegant uit.

Jumpsuits

Jumpsuits staan altijd ontzettend leuk en zitten daarbij ook nog eens lekker! Een jumpsuit is eigenlijk een broek met een top of een shirt aan één stuk. Aangezien je zo een hele outfit hebt met maar één kledingstuk, zijn jumpsuits natuurlijk ontzettend minimalistisch. Het fijne hieraan is, is dat jumpsuits ook altijd leuk staan. Vooral als moeder kan een jumpsuit heel handig zijn, aangezien je zo tijd bespaart met het samenstellen van je kleding, terwijl er nog zoveel te doen is. Er is hierbij ook genoeg voor ieders smaak, aangezien er zoveel verschillende jumpsuits te koop zijn overal. Dus ga eens shoppen en kijk wat voor jumpsuit bij jou past.

Nette broek

Als laatste zou iedereen, en dus ook iedere moeder, ten minste één nette broek in haar kast moeten hebben hangen. De meeste mensen dragen spijkerbroeken en hier is natuurlijk niets verkeerds mee, maar als je graag een iets nettere look zou willen hebben, zijn nette broeken hier geschikt voor. Met een nette broek til je jouw outfit naar een hoger niveau, terwijl je er eigenlijk nog steeds heel simpel, maar toch elegant, uitziet.

Wil je nou nog meer fashionable tips en tricks lezen?

CoolestKid Aiden, 30+ stoere fashion voor jongens

Online shoppen voor je kids én hippe kidsfashion boxen

Hoe weet je of kleding wel of niet bij je past?