Yes yes yes! Het is bijna Pasen en dus vonden wij het weer de hoogste tijd om mee te doen aan een mega gave MamaBloggers Paas Hop, die we houden met maar liefst 44 andere mamabloggers. Wat zo’n hop inhoud? Nou deze keer kun je gewoon heel toepasselijk achter de paashaas aanhoppen naar alle volgende blogs om zo nog meer gave mamablogs te ontdekken, en bovendien geven we allemaal een leuke prijs weg. Dus je maakt niet kans op één prijs, maar op maar liefst 45 prijzen! Wie weet val je zelfs wel vaker in de prijzen. Bij ons winnen twee gelukkigen tijdens de MamaBloggers Paas Hop twee toffe posters van Studio Circus. Daarover straks meer, en natuurlijk introduceren we je graag bij twee andere mamabloggers.

Coolest Kid On The Blog voor hippe en trendy ouders

Mocht je hier door de MamaBloggers Paas Hop belandt zijn en nog nooit ons hebben ontmoet, dan introduceren we onszelf graag eventjes. Wekelijks komen hier drie artikelen online voor de ouders van de Coolste Kids van Nederland (en omstreken). Inspiratie voor de kinderkamer, kinderkleding, speelgoed, leuke vakanties en uitjes en lekkere kindvriendelijke recepten. Je vind het allemaal hier. Mocht je op zoek zijn naar iets voor jezelf (interieur, recepten, fashion en meer) dan hebben we een andere blog waar je terecht kunt, namelijk Coole Ouders . Regelmatig hebben we leuke give-aways dus mocht je niet teveel budget hebben en wel de hipste producten willen, dan zou ik zeker af en toe een kansje wagen.

Kende jij de mama van Liam al?

Als je onze vaste gast bent, dan ben je dus niet in deze hop gekomen van de mama van Liam, Mèlanie. Daarom vertellen we graag wat meer over deze 25-jarige mama uit het Zuid Hollandse badplaatsje Ouddorp. Haar blog gaat over haar zoontje Liam, maar ze vertelt ook verhalen over het moederschap en wat haar bezig houdt. Maar ze houdt ook van bakken, zoals bijvoorbeeld deze heerlijke Oreo cheescake cupcakes. Momenteel zit Mèlanie heerlijk op Curacao maar wees niet bang, je kunt ook iets fantastisch winnen op haar blog.

WIN: 2x 2 fantastische tipi & cactus posters van Studio Circus

Studio Circus ken je waarschijnlijk van hun grappige en schattige dierenprints, maar ook voor de monochrome liefhebber komen er steeds meer toffe posters. En cactussen zijn helemaal je-van-het, dus een coole poster kon niet ontbreken. Van de tipi wil je spontaan een nachtje – of langer – op de prairie kamperen. Samen met de coole cactus, die niet prikt en dus ongevaarlijk is voor alle kleine indianenmannetjes en – vrouwjes, een trendy decoratie op de slaapkamer van alle kleine chiefs.
Op A4 formaat en in basic zwart-wit, dus eenvoudig en stoer.

En wij mogen niet één lezer blij maken, maar twee! Jullie winnen allebei een cactus poster én een tipi poster. 

Het enige wat je hoeft te doen is

  • een reactie achterlaten onder dit blog bericht
  • laat ons weten waar de posters komen te hangen

Meer kans maken?! Dan volg je ons op onze social media kanalen, of je deelt het Facebook bericht met je vrienden (wel openbaar anders kunnen we niet zien dat je het gedeeld hebt).

FacebookTwitter en Instagram.

Hop verder naar Vivanne – waar liefde woont

Nu je meedoet met onze toffe win-actie (of verder hopt, omdat je deze overslaat  😉  )  kun je verder hoppen naar  Vivianne. Ze is getrouwd, en moeder van 3 kinderen. Je kunt hier lezen over producten, uitjes en vakanties die ze dagelijks in hun gezin gebruiken, tegenkomen en beleven. Ook kun je geregeld blogs lezen rond school, zwemles, hobby’s. Maar ook zo nu en dan blogs over haar geweldige kook- en bakkunsten! En wat dacht je van deze grappige DIY sneeuwpop. Ik vind hem fantastisch!

Dus super leuk dat je weer langskwam hoppen en ik hoop dat je het net zo leuk vind als wij! Wij hoppen namelijk lekker met jullie mee 😉