Bijna Pasen! Gaan jullie gourmetten of een heerlijk paasontbijt. Sanja probeerde een heerlijk toetje uit en deelt het recept met ons. Want een lekker toetje mag niet ontbreken aan Paastafel. Het moet natuurlijk ook een beetje kidsproof zijn. Dit makkelijk en lekker fris toetje is het geworden. Je hebt maar vier ingredieten nodig en kindjes zullen er heerlijk van smullen, papa’s en mama’s oook trouwens 😉 

Dit heb je nodig:

–    +/- 15 theebiscuitjes naturel
–    300 gr Griekse yoghurt
–    300 gr Vlaflip
–    +/- 300 gram fruit naar keuzeBereiding:

Was het fruit en maak het schoon. Verkruimel de biscuitjes, niet te grof maar ook niet te kruimelig. Verdeel de ene helft over de dessertglazen. Schep hier 2 eetlepels Griekse yoghurt overheen. Zorg wel dat de yoghurt mooi verdeeld is en alle koekjes bedenkt zijn, om het helemaal mooi te maken kun je het een beetje uitsmeren met een theelepel. Doe nu hetzelfde met 3 a 4 eetlepels Vlaflip. Doe er nu een laagje fruit boven op. Herhaal deze stappen tot je de gewenste hoogte van je toetje hebt gehaald, maar zorg wel dat je met fruit eindigt.

Tip: Voor een mooier effect kun je een beetje spelen met hoe je de Vlaflip neerzet. Op deze manier krijg je verschillende kleurtjes/lijntjes in je laagjes.

 


sanja-2

Hoi ik ben Sanja, 28 jaar, samen met de liefde van mijn leven en trotse mama van Luka. Ons gezin wordt verrijkt met nog een gezinslid, ons hondje Liya
Ook blog ik op BYSAN. Daar vind je elke maandag t/m vrijdag een artikel. Zo kun je hier allerlei lekkere recepten vinden, leuke DIY’s en allerlei andere dingetjes die mij bezig houden in het leven.  Pak een kopje thee en geniet!