Houten speelgoed.. Als het je nog niet duidelijk was dat wij daarvan houden, dan weet je het nu! Dus een houten keukentje kreeg dochterlief vorig jaar voor haar derde verjaardag. Super leuk, simpel en vooral duurzaam. Daar kan babylief ook nog wel mee spelen. Maar nu op zoek naar leuke keukenaccessoires. En ik heb wat super leuk spul gevonden! Niet al te felle kleuren, maar simpele en stijlvolle accessoires van het merk KidsConcept. Ze hebben trouwens ook nog een stoere houten gereedschapskist en trommel. Check this out….

Houten Gereedschapskist

Wauw! Heb jij een kleine Bob de Bouwer thuis, of een stoere meid die er maar al te graag op los timmert? Dan is deze gereedschapskist echt iets voor jullie.

IJsjes

IJsjes te koop! IJsjes te koop! Weet je het nog? Dat schreeuwen echt alle kinderen op het schoolplein wel een keertje in hun leven. Zijn het geen echte ijsjes, dan zijn het wel zand ijsjes. Maar met deze prachtige houten ijsjesset van KidsConcept worden die ijsjes wel heel erg echt. Voor je het weet is je kleine een heuse ijskraam aan het beginnen.

Etagere, taartjes en cake-jes

Banketbakkertjes opgelet! Deze prachtige etagere, en de heerlijke taartjes zorgen ervoor dat iedereen wel bij je op bezoek wil komen.

Trommel er op los met deze hippe en mooie trommel in mintgroen met wit. Je kunt het natuurlijk ook als accessoire in de kinder- of babykamer gebruiken, maar waarschijnlijk wordt die al gauw ingepikt om lekker op te trommelen.

Terwijl de kids lekker spelen, kunnen papa en mama nog even uitslagen. Laat de kinderen maar een heerlijk ontbijtje klaar maken met het koffiezet apparaat (met koekjes, melk en suiker) en de broodrooster.

Wat is jouw musthave item van de KidsConcept collectie? Ik denk dat hier binnenkort de broodrooster in huis komt. Zó leuk (en aangezien wij geen koffiedrinken hoeft er ook geen koffiezet apparaat te komen)