Jaaaaaah! We gaan weer hoppen! Deze keer maak je maar liefst 38 keer kans op een mega gave Sint-tastische prijs met een totale waarde van €570 – €950,- ! Dus ben jij nog naarstig op zoek naar leuke schoencadeautjes of voor op de verjaardag van Sinterklaas? Doe dan gauw overal mee, dan maak  je natuurlijk extra veel kans op leuke prijzen. Bij ons win je deze week….. *tromgeroffel* een set super gewilde, geinige en hilarische milestonecards van NoNo!  Dus lees snel verder hoe je mee doet, en hop gezellig mee!

Welkom op Coolest Kid On The Blog

nono-cards-baby-fotokaarten-nono-cards-2

CKOTB (zoals we Coolest Kid On The Blog voorlopig even noemen voor het gemak) geeft je elke week hippe shops, trendy fashion, lekkere recepten en ook fijne interieur binnenkijkers, tips en trics. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van al het nieuws, duurzame speelgoed en kids fashion, en unieke producten, zodat jouw kind net zo veel unieke spullen heeft als dat hij zelf uniek is.

Dus ben jij een hippe en trendy vader of moeder, dan ben je meer dan van harte welkom om hier wat vaker langs te hoppen. En we hebben (bijna) elke week ook leuke win-acties voor je klaar staan, dus vergeet ook daar niet te kijken, mocht je daar net zo dol op zijn als ik zelf. Deze week kun je naast de NoNoCards trouwens ook nog de genomineerde Woombie® inbakerslaapzak naar keuze winnen! Dus vergeet zeker die niet over te slaan, nu je hier toch bent 😉

nono-cards-baby-fotokaarten-nono-cards

Terug hoppen naar BatBoy

Mocht je hier begonnen zijn (hallo trouwe lezer!! <3 ) dan kun je even terug hoppen naar de website van BatBoy. Er zit een hele lieve mama achter deze blog dus wees niet bang! Krystle is mama van maar liefst drie boys, en heeft geen spatje roze in huis. Op haar blog schrijft ze graag over DIY’s, uitstapjes en haar jongens(streken). Ook schrijft ze regelmatig over dat het niet altijd makkelijk is om zwanger te raken, geeft leuke speelgoed tips zoals dit houten verlanglijstje bij de Hema en allerlei leuke fashion tips.

WIN: NoNo Milestonecards

Okay, nu je weet wie er voor mij in de hop cirkel (of life) was, en weet wie wij zijn is het de hoogste tijd om de win-actie eens even onder de aandacht te brengen. Want deze week maak je kans op maar liefst 30! hilarische milestonecards van NoNo! Een hip kraamcadeau, of gewoon leuk voor jezelf 😉 Alles mag alles kan, en de leukste foto’s en herinneringen maak je zo wel heel gemakkelijk.

Meedoen:

Deze keer mogen één set van de NoNo Milestonecards weggeven, gesponsord door Haas op de maan! Meedoen is deze keer makkelijk.

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Voor meer win kansen tag je (aanstaande) ouders die wel een fotohulpje kunnen gebruiken.

Meedoen kan van zaterdag 19 november tot en met zaterdag 26 november. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd zondag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt.

 

selectie-1000x1000

Verder hoppen naar Happy Organized Home

Nu je wel of niet hebt meegedaan aan onze super gave win-actie, kun je verder hoppen naar Farah van Happy Organized Home. Je komt op Happy Organized Home niet alleen artikelen tegen over het huishouden maar ook artikelen die over opvoeding gaan, het dagelijkse leven, recepten, informatie over emigreren naar Marokko, leuke DIY en tussen de regels door zul Farah en haar gezin beter leren kennen. Zelf vind ik haar organizing tips en trics erg handig, scheelt me weer een heleboel Pinterest borden afstruinen 😉 Je kunt bijvoorbeeld elke maand een handig maandoverzicht downloaden (gratis!) om zo in ieder geval je agenda op orde te hebben.

Ook Farah geeft een leuke prijs weg, dus hop hop hop, wegwezen maar! Enne vergeet je niet af en toe terug te komen? Het makkelijkste voor jou is om dan even Coolest Kid On The Blog te liken en volgen, zodat je van alle updates op de hoogte blijft.

 

 

En de winnaar is …. Amanda !  We sturen je zsm een mailtje waar we binnen 48 uur antwooord op verwachten, anders gaat de prijs naar een ander. Maar voor nu veel plezier en hopelijk toch nog een heleboel leuke en hilarische foto momentjes met babylief! 


* De set NoNo Milestonecards is beschikbaar gesteld door de super hippe webshop Haas op de maan. Bedankt!