Huh? Kleur! Ja hoor, steeds meer. Steeds vaker. Afgewisseld met veel zwart wit, maar ook om eens te zien dat wij niet vies zijn van kleur. Sterker nog; ik vind het de twins super leuk staan! En nu we in de ‘roze!’ fase komen van Celine zal ook deze kleur vaker voor gaan komen, vrees ik. Maar ach, ook in roze zijn prachtige items te vinden. Voor nu kiezen we voor multikleuren die we combineren met aardetinten.

 img_1232-bordermaker img_1263-bordermaker img_1288-bordermaker

Ik ben fan! Celine draagt een tshirt met konijnen van Mini Rodini, die ik scoorde in de sale van Urbanminishop. Ze draagt een maillot van Lullaby Road, het rokje is van Blonde zusjes, schoenen van Falcotto en een vestje van Little Indians, die jammer genoeg nog maar net aan zit! Jesse draagt  het totem shirt (verliefd!) van Mini Rodini, gecombineerd met een broek van Juuj, waar ook het tasje van is. Het vestje is van Tiny Cottons, met schoentjes van Red Rag.

img_1292-bordermaker img_1364-bordermaker img_1372-bordermaker

Voor de interieur liefhebbers: De circustent-plank is van Upwarsaw, de glijbaan van Jupiduu, de kleden van H&M, de muziekinstrumenten van Kids Concept en het keukentje en het krukje zijn van Ikea.

img_1380-bordermaker img_1401-bordermaker mini rodini


img_0591-bordermakerHoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!