Het is weer bijna Valentijn! Voor de kids vind ik het persoonlijk wat raar om ‘te vieren’, maar goed. Elke dag die je kan laten zien hoeveel je van iemand houdt is een mooie dag toch?! En omdat ik weet dat half Nederland hoteldebotel doet, dacht ik, laat ik eens kijken wat er wel echt leuk is voor kids. En wat vind ik… Toffe kapsels met een super romantische twist. Dus vandaag delen we de mooiste Valentijnskapsels voor kids op Coolest Kid On The Blog. Ik ga denk ik alleen met de oudste dame aan de slag, want de twee kleintjes kunnen voor nog geen halve staart stilzitten. Laat staan deze prachtige (vaak) invlechten waar je u tegen zegt.

Dus een kleine tip, mocht je wat dametjes hebben die niet graag stilzitten, zet gewoon hun favoriete programma op, en je hebt in no-time een perfect Valentijns-kapsel. Daarom zal ik ook de Valentijnskapsels even op volgorde van moeilijkheidsgraad zetten. Dan kun je zelf even kijken welke voor jou te doen zijn..

Redelijk makkelijke Valentijnskapsels

https://www.instagram.com/p/BsN2iOAB-tS/

https://www.instagram.com/p/BtQzmxPlkVZ/

 

Valentijnskapsels voor de wat gevorderde invlechter

https://www.instagram.com/p/BeBEs63ll5S/

Ingewikkelde Valentijns-kapsels

En?! Heb jij een tof Valentijnskapsel gevonden? Dit zijn natuurlijk ook hele toffe haar stijlen die je kunt maken op een bruiloft, of een andere speciale dag. Gewoon naar school kan natuurlijk ook. Maar pas op dat je prinses niet teveel ‘mannen’ aan de haak slaat 😉

 

Wil je meer weten over hoe je kunt leren haarvlechten!? Dan is het boek van Marlene Roodbol echt een aanrader!

 

Doen jullie verder iets speciaals met Valentijn?! En mocht je nog geen Valentijns-cadeau hebben gevonden, dan hebben ze hier nog genoeg Valentijns-cadeau ideeën.

Meer fashionista nieuws:

Claudia in fotoprintjes van Molo #OOTD

Vajèns fluffy slippers en meer #OOTD

Kleurrijke Mini Rodini #OOTD Twintstyle

 

PIN IT

valentijnskapsels