Het mooie weer komt er weer aan en het is tijd om de slippers uit de kast te halen! Vajèn draagt natuurlijk wel weer wat aparte slippers.. namelijk met een “harig” laagje erop. Ze zijn echt geweldig! Het zijn eigenlijk gewoon badslippers maar het bont laagje maakt ze zo leuk. Ik ben er gek op en het kan met zoveel outfits. Voor de mama’s zijn ze ook verkrijgbaar. Ik draag ze vaak tegelijk met Vajèn en dan met de zelfde outfit. Super leuk om weer te twinnen! De slippers voor kids en mama’s zijn verkrijgbaar bij Djey Most Wanted  Verder draagt Vajen nog een sportlegging van de Primark met SQUAD GOALS erop. de tekst aan de zijkant vind ik de legging helemaal afmaken. De bandana komt overigens ook bij de Primark vandaan.

Het spijkerjasje dat Vajèn draagt is van de H&M ik heb dit jasje zelf gepimpt met textielverf. Sommige mensen denken waarom schrijft ze Slay op haar dochters jasje? Dat betekent toch “slachten” in het Engels? Maar dit heeft een hele andere betekenis. Dit komt van het Urban Dictionary en betekent: “She looks awesome today”
She slays! She’s amazing! Met andere woorden Vajèn rockt gewoon haar outfits en het heeft niks met slachten te maken!
TWINSET van @byveer
Ik ben verliefd op de twinsets van @byveer Vajèn heeft de grijze al een tijdje en sinds kort ook de beige. Ik zelf heb ook het grijze pak en ook de beige. (Natuurlijk, wij doen alles om te twinnen) ik leef in deze pakken! En Vajen ook. Ze zijn super leuk om te combineren en ze zitten gewoon vreselijk lekker. De grijze kleur was leuk voor van de winter en de beige kleur is top voor nu! De beige pakken zijn bijna uitverkocht in de kleine maatjes dus wees er snel bij! Vajèn rockte gister samen met haar vriendin @djeyliena_ in het beige pak. Ze kunnen er heerlijk in bewegen en ze zijn ook nog is mooi en een goede kwaliteit.

Ik ben Shelby Coster (24) en ben moeder van Vajèn Luna Ivy (3). Ik ben verslaafd aan shoppen. Jaaaaa echt heel erg! Wat een geld ik uitgeef aan kleding voor Vajèn en soms mezelf een beetje vergeet. In het begin was het nog erg zoeken naar een stijltje wat ik echt bij Vajèn vond passen. Soms deed ik balletrokjes bij Vajèn aan en soms weer wat stoerder of dure merkjes. Sinds 1,5 jaar hou ik “bijna” dagelijks foto’s bij van alle outfits op  Vajèn Instagram.