Vajèn’s fluffy slippers en meer – OOTD #8

Het mooie weer komt er weer aan en het is tijd om de slippers uit de kast te halen! Vajèn draagt natuurlijk wel weer wat aparte slippers.. namelijk met een “harig” laagje erop. Ze zijn echt geweldig! Het zijn eigenlijk gewoon badslippers maar het bont laagje maakt ze zo leuk. Ik ben er gek op en het kan met zoveel outfits. Voor de mama’s zijn ze ook verkrijgbaar. Ik draag ze vaak tegelijk met Vajèn en dan met de zelfde outfit. Super leuk om weer te twinnen! De slippers voor kids en mama’s zijn verkrijgbaar bij Djey Most Wanted  Verder draagt Vajen nog een sportlegging van de Primark met SQUAD GOALS erop. de tekst aan de zijkant vind ik de legging helemaal afmaken. De bandana komt overigens ook bij de Primark vandaan.

Het spijkerjasje dat Vajèn draagt is van de H&M ik heb dit jasje zelf gepimpt met textielverf. Sommige mensen denken waarom schrijft ze Slay op haar dochters jasje? Dat betekent toch “slachten” in het Engels? Maar dit heeft een hele andere betekenis. Dit komt van het Urban Dictionary en betekent: “She looks awesome today”
She slays! She’s amazing! Met andere woorden Vajèn rockt gewoon haar outfits en het heeft niks met slachten te maken!
TWINSET van @byveer
Ik ben verliefd op de twinsets van @byveer Vajèn heeft de grijze al een tijdje en sinds kort ook de beige. Ik zelf heb ook het grijze pak en ook de beige. (Natuurlijk, wij doen alles om te twinnen) ik leef in deze pakken! En Vajen ook. Ze zijn super leuk om te combineren en ze zitten gewoon vreselijk lekker. De grijze kleur was leuk voor van de winter en de beige kleur is top voor nu! De beige pakken zijn bijna uitverkocht in de kleine maatjes dus wees er snel bij! Vajèn rockte gister samen met haar vriendin @djeyliena_ in het beige pak. Ze kunnen er heerlijk in bewegen en ze zijn ook nog is mooi en een goede kwaliteit.

Ik ben Shelby Coster (24) en ben moeder van Vajèn Luna Ivy (3). Ik ben verslaafd aan shoppen. Jaaaaa echt heel erg! Wat een geld ik uitgeef aan kleding voor Vajèn en soms mezelf een beetje vergeet. In het begin was het nog erg zoeken naar een stijltje wat ik echt bij Vajèn vond passen. Soms deed ik balletrokjes bij Vajèn aan en soms weer wat stoerder of dure merkjes. Sinds 1,5 jaar hou ik “bijna” dagelijks foto’s bij van alle outfits op  Vajèn Instagram.

10 Comments

 • Reply Melanie juni 8, 2017 at 7:44 am

  Het spijker jasje vind ik echt geweldig. Erg stoer setje overigens. De slippers vind ik minder. Niet mijn ding.

 • Reply Maaike juni 7, 2017 at 10:59 am

  Wat een leuke outfit! Ook leuk om zelf zo’n jasje te pimpen, maakt het een stuk unieker!

 • Reply Merel juni 7, 2017 at 6:30 am

  Ze ziet er geweldig uit. Alleen de slippertrend is niet helemaal mijn smaak.

 • Reply mieke | mieksmind juni 6, 2017 at 1:38 pm

  wat een super leuke foto’s! ze ziet er stylish uit hihi leuk zo!

 • Reply Cassandra juni 6, 2017 at 9:31 am

  Toffe outfits zeg! Ik vind die slippers alleen echt vreselijk haha!

  • Reply Astrid juni 7, 2017 at 5:03 am

   Ik weet nog niet zo goed wat ik van die slippers vind :p De ene keer vind ik ze best wel cool, de andere keer toch net wat té apart

 • Reply Vlijtig Liesje juni 6, 2017 at 9:19 am

  Ik vind de slippers grappig! Eigenlijk zou ik ze meer binnenshuis verwachten, maar dat maakt ze ook juist wel bijzonder!

 • Reply Bianca juni 6, 2017 at 9:09 am

  Ik vind die fluffy slippers zo gaaf! Wil ze zelf ook haha, maar mijn vriend wilt ze absoluut niet hier in huis hebben 🙂

  • Reply Astrid juni 7, 2017 at 5:03 am

   Hahaha, nou dan doe je ze alleen aan als vriendlief het niet ziet :p

 • Reply cindy juni 6, 2017 at 8:08 am

  Ik persoonlijk ben ik niet zo fan van de slippers maar wat een coole meid heb jij 😉 en zo schattig de laatste foto dat ze hetzelfde pakje aanhebben.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.