(door Kathleen) De echte zomer is nog maar net begonnen, maar we houden ons stilaan klaar voor de aankomende wintercollecties! Molo was er als de kippen bij, dus wij ook 😉 ! Ik heb mijn favoriete stuks uitgekozen, kijken jullie even mee?!?

Foto printjes hot of not?

Eerst en vooral moet ik toegeven dat ik in het begin totaal geen fan was van fotoprint. Ik vond het spuuglelijk, onorgineel en begreep niet dat mensen dit kochten. Mijn haat veranderde in liefde tot ik een broekje van Popupshop kreeg om mee te werken (met de olifantenprint nvdr) want WauW wat stond dat cooool!! Sindsdien is er meer Popupshop gevolgd en uiteraard Molo, ook wel wat de koploper in fotoprints.

De AW collectie bestaat uit weer te gekke prints met toch nog genoeg vrolijke kleurtjes ook al wordt het koud! Voor Claudia koos ik 2 setjes. De rollerskates is een oversized shirt zeg maar, dat vind ik altijd zo leuk staan! En die priiiint!!

Voor in de winter hebben we er een roze maillot erbij, maar voorlopig kan het nog even met onze oh zo geliefde kniekousen! De “Bouncing Birds” print is mijn aller favoriet van dit seizoen!

Bouncing Birds van Molo

Door de vele kleurtjes van vogeltjes kan je eindeloos combineren. Hier hebben we ook gekozen voor een maillot van Molo, deze kon ik gewoon echt niet weerstaan! Geel, grijs, lichtroze en zwart, perfecte combo! Ook deze zal nog even moeten blijven liggen tot de koudere dagen, maar ik heb al een voorgevoel dat die heel veel gedragen gaat worden!

De haarspeldjes zijn trouwens ook van Molo, matchy matchy!! De hele outfit kan je shoppen bij Kidsdepartment! Zo. Dan is het nu nog heeeeel even geduld voor de volgende merken, ik kan al niet wachten om alle lookbooks te bekijken!!


Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!