We gaan weer hoppen!!! Tijdens deze Sinterklaas Blog Hop kun je bij bijna 50 bloggers super toffe cadeaus winnen voor Sinterklaas. Dus als je bij iedereen langs hopt, maar je bijna 50x kans op een tof cadeau voor in de welbekende zak van Sinterklaas. Hoef je zelf niet meer te shoppen, alleen maar blogs te hoppen (yes, ik zit al in de Rijmpiet stijl).

Dus doe gauw mee en win!

Terug hoppen naar Jodi

Ik volg Jodi al een hele tijd via Instagram, maar ze heeft ook een leuke lifestyle blog op Lief Thuis. Daar neemt ze je mee in haar gezin met twee kiddos. Ik hou echt van haar openhartige verhalen, soms taboe doorbrekende stories en blogs en vooral haar humor. Je kunt er op een grijze dag lekker weer wat vrolijkheid en tips lezen op haar blog.

Wat vind je op Coolest Kid On The Blog

Ben jij een hippe mama (of papa!) en hou je ervan om op de hoogte te zijn van trends in kinderland? Of wil je weten hoe je je kids het leukst kan kleden, met een zo klein mogelijke kledingkast? Lees dan één van onze vele #OOTD blogs, of kijk mee in de #InstaRooms die we wekelijks delen.

Ook delen we de nieuwste speelgoed trends met je, vind je hier toffe kinderfeestjes ideeën (van taarten tot traktaties) en geven we je rond de feestdagen de leukste cadeau-ideeën.

WIN: Hubelino startersset of uitbereidingsset naar keuze

Bij ons kun je een fantastische prijs winnen (al zeg ik het zelf natuurlijk). Want met Hubelino bouw je eindeloos veel verschillende knikkerbanen. Als je Duplo in huis hebt wordt het nog leuker, want alle Hubelino baandelen passen hier op. Een hele leuke manier om dus iets anders te doen met de Duplo.

Onze kids kunnen echt hele middagen achter elkaar met de Hubelino die we hebben bouwen en rollen. Zelfs de jongste van 1 jaar (volgens mij is vanwege de knikkers de advies leeftijd trouwens 3 jaar, maar onder toezicht kan er heel veel vind ik zelf) vind het leuk om mee te spelen. Voor haar is naar alle felgekleurde rollende balletjes kijken helemaal leuk! De oudste twee (van 6 en inmiddels 8 jaar) vinden het maken van de banen het leukste, en die van twee jaar die helpt af en toe wat mee, en rolt het liefst de knikkers tijdens het bouwen al van de banen af.

In combinatie met de Duplo die je al in huis hebt kun je hierdoor fantastische bouwwerken maken, niet is te gek.

De winnaar van onze win-actie tijdens de Sint Hop kan kiezen uit de volgende prijzen:

Je wint dus één van de bovenstaande sets, waarmee je lekker kunt gaan bouwen, rollen en ontdekken!

Meedoen kan tot en met zaterdag 24 november 2018 23:59 uur. Vul onderstaand formulier in en je maakt kans. Het enige wat wij van jou willen weten is WELKE SET WIL JIJ WINNEN?! Laat het ons nu weten, en win!

LET OP, ALLEEN DOOR DE BEVESTIGINGS EMAIL TE BEVESTIGEN IS JE DEELNAME GOEDGEKEURD. Dus even in je spam inbox kijken als je niet direct een email hebt gekregen. dan zit ‘ie daar vast in.

Hop gauw door naar Ingrid’s blog

Nu je aan onze toffe win-actie hebt meegedaan kun je door hoppen naar Blogs by Ingrid. Hier lees je meer over kids fashion, speelgoed tips, maar ook over thee, boeken en lekker en gezond eten. Van alles wat dus. Dus pak een lekker kopje hete thee en scroll eens door de blogs van Ingrid heen. En natuurlijk kun je ook bij haar iets gaafs winnen! YAY

Kort samengevat

Je kunt terug hoppen naar Jodi van Liefthuis en verder hoppen naar Ingrid’s blog.

 

PIN IT