Pak je beschuit met muisjes, want er is een Ooh Noo kruiwagen geboren. Het broertje van de houten poppenwagen die geen lawaai maakt, van prachtig Scandinavisch design is en in alle trendy kinderkamers pronkt. Je kent waarschijnlijk de houten kinderwagen van Ooh Noo wel. En zo niet, dan weet je nu wat je op je verlanglijstje (uh ik bedoel het verlanglijstje van je dochter  😉  ) moet zetten dit jaar.

Want zo’n prachtige kinderwagen gaat nog járen mee en past echt in elk interieur. Of je nou een minimalistisch interieur hebt, of meer van monochrome houdt. Een kleurrijke kinderkamer, echt alles kan!

En het leukste nieuws van vandaag… Voor alle stoere boys, en meiden die van tuinieren en kruien houden, is er nu een broertje van de Ooh Noo kinderwagen, namelijk de Ooh Noo kruiwagen.

Weer een prachtig en simpel design, met gestroomlijnde vormen en stevig en mooi materiaal. Voor úren krui-plezier in de tuin, in de kinderkamer als het weer wat slechter is. Ook leuk voor op de kinderopvang, of in de peuterspeelzaal. Maar dat het een must-have is, dat is wel duidelijk. Mocht je nou zoals wij, zowel jongens als meiden hebben, dan is dit misschien een leuk idee als gezamenlijk cadeau. Dan kunnen zowel auto’s, blokken, en knikkers erin, als poppen, bloemen en kleurplaten.

Voor iedereen genoeg ruimte, en als je een kleiner broertje of zusje hebt, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat ook die kunnen worden rondgereden. Al denk ik zelf dat de kinderwagen van Ooh Noo daar wel iets veiliger voor is, maar ja. Spelende kinderen hebben soms gekke ideeën niet?!

De houten kruiwagen van Ooh Noo is gemaakt van Europees hout, dus ook nog eens mega duurzaam.

Dus lekker spelen, balanceren, kiepen, rijden, rollen en besturen. Met deze Ooh Noo houten kruiwagen kan het allemaal. Tijdens het spelen oefenen ze dus ook allerlei grove en fijne motoriek. Educatief speelgoed dus eigenlijk.

 

En…. wist jij al van dit nieuwe broertje, de Ooh Noo kruiwagen?

 

 

PIN IT