10x een overheerlijke Mickey Mouse traktatie op de blog vandaag.

Wie kent hem niet, Mickey Mouse. Afgelopen week werdt deze beroemde en immens populaire muis werdt maar liefst 90 jaar oud! Happy Birthday Mickey! En om dat te vieren hebben we de aller leukste en lekkerste Mickey Mouse traktaties opgezocht, en delen die maar al te graag met jullie. Kun je gelijk inspiratie op doen voor dat nog te plannen Mickey Mouse verjaardagsfeest, of voor een lekkere Mickey Mouse traktatie voor op school. Want wie houdt er nou niet van een over heerlijke Mickey Mouse traktatie?!?

Mickey Mouse wafels

Deze heerlijke wafels in een Mickey Mouse vorm komen uit Japan, maar kun je zelf ook makkelijk maken met een wafel maker die alleen maar Mickey Mouse wafels maakt. Hoe handig!!

Do-nut worry

Deze heerlijke donuts kun je zelf maken met basis donut recept, en daarna kun je het gaan versieren met chocolade en fondant. Ook leuk om met de kids te doen.

https://www.instagram.com/p/BkwIUV0AMTy/?taken-by=mymickeylife

Sundae ijsjes met Oreo koekjes, match made in heaven

Als jij van Oreo houdt, dan hou je zeker van deze coole Mickey Mouse traktatie. Met wat sundae ijs, een pakje Oreo’s en andere versiering heb je in een handomdraai een ijskoude Mickey Mouse traktatie.

Iets minder makkelijk zelf te maken, dus misschien moet het maar blijven bij verlekkerd kijken naar dit prachtige plaatje. Maar daar is deze Mickey Mouse traktatie niet minder om…

Mickey Mouse cupcake traktatie

Mmmmmm, om je vingers bij op te eten. Of zoals ze bij de KFC zeggen, ‘It’s fingerlicking good’! Deze yummy cupcakes zijn eigenlijk te mooi om op te eten, vind je niet?

Lolliepop, lolliepop o lalalalalalalollipop…

Of wat dacht je van een gezonde appel Mickey Mouse traktatie? Daaroverheen een (minder gezonde) laag chocolade en nog meer Mickey versiering???

Broodje hamburger als Mickey Mouse traktatie

En voor de #coolestdadontheblog hebben we natuurlijk nog een overheerlijk hamburger. Maar natuurlijk wel in de vorm van… Je raadt het al… Mickey Mouse. Met deze heerlijke Mickey Burger maak je in ieder geval indruk op de kids, en wie weet zelfs wel bij je vrienden. Leuk voor een kinderverjaardag met BBQ bijvoorbeeld.

 

En welke Mickey Mouse traktatie is jouw favoriet?

 

 

 

Mickey Mouse traktatie

 

 

Meer lezen?

Echte Mickey Mouse fans, gaan naar de Mickey Mouse fanpagina van Disney natuurlijk