Op zoek naar toffe dieren taarten inspiratie?! Dieren blijven ontzettend leuk om als thema te nemen voor een kinderfeest. Wat dacht je van een stoer dino feest, of een eenhoorn feestje. Jungle dieren doen het ook altijd goed, en een tropisch feest met flamingo’s valt bij de meeste meiden wel in de smaak. Zoals je ziet kun je met dieren echt alle kanten op, en dat maakt dat wij het de hoogste tijd vonden, om zo rond de eerste verjaardag van onze laatste baby, een toffe dierentaarten artikel te plaatsen. We showen je met alle liefde de mooiste (en vaak ook heel gemakkelijk te maken) taarten met dieren als hoofdthema. Dus heb je nog geen idee wat voor cake je wilt gaan maken, kopen of laten maken? Dan kun je hier je hart openhalen aan de mooiste dierentaarten! Lets go.

Dieren als taart toppers op je dierentaarten

Je kunt in minder dan 10 seconden van een saaie slagroomtaart een hartstikke gave dinosaurus taart maken. Ga naar de dichtstbijzijnde speelgoed winkel (of andere winkel waar ze plastic speelfiguren verkopen) en koop een zakje met dinosaurussen. Deze dino’s zet je bovenop de slagroom taart, en tadaaaaa… Daar is een toffe dinosaurus taart. Je maakt het extra af, door wat waterballonnen op te blazen en deze op sateprikkers te zetten.

dinosaurus taart

 

En zo kun je dus oneindig veel toffe creaties maken. Wat dacht je van een zebra, giraffe, en aapje met een schattige feestmuts op. Zo heb je niet alleen een mooie en makkelijke taart, maar ook nog een grappige, feestelijke taart.

https://www.instagram.com/p/Bn-huDhlK9r/?tagged=animalcake

Een vorm als dierentaarten

Als je zelf goed bent in het maken van taarten, dan is het natuurlijk fantastisch om een taart te maken in de vorm van een dier. Wat dacht je van een hippe, zachte en snoezige Lama? Een schattige luiaard, een panda beer, of zelfs een draak!

Wil jij nu gelijk aan de slag gaan met het maken van je eigen dierencake? Bedenk je dan even hoeveel tijd je nodig hebt om de cake te maken. De eigen gemaakte dierentaarten in de vorm van het dier zelf, nemen natuurlijk veel meer tijd, dan alleen maar dieren als cake toppers gebruiken. Dus hou daar rekening mee, dat je niet als een gek nog de dag voor de verjaardag van je kind de dierentaart als een gek in elkaar moet proberen te zetten. Al je taart en bak spullen koop je gemakkelijk bij bijvoorbeeld de leukste taartenshop. Heb je het gelijk de volgende dag in huis. Bakkers klaar? Bakken maar!

Meer feestinspiratie lezen?

De leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje

10x een heerlijke én mooie Mickey Mouse traktatie

Eerste verjaardag stress, een thema, cadeau’s en meer

 

PIN IT