De bovenbouw… Het is een heel ding zo rond Sinterklaas, want inmiddels weet je in de bovenbouw heus wel dat Sinterklaas niet meer overal tegelijk kan zijn… En dus komt de Sint vaak niet echt meer uitgebreid in de klas, maar breekt de tijd van surprises maken aan. Zelf vond ik dit als kind echt zo leuk om te doen, want ik hield van knutselen. Dat er ook mensen zijn die helemaal niet zo creatief zijn als ik, kwam ik dan al gauw achter. Best jammer als je dan zelf uuuuuren steekt in een perfecte surprise en zelf een schoenendoos met stickers erop krijgt, whahaha. Maar goed. Inmiddels is dat excuus niet meer geldig. Niet creatief zijn betekent niet dat je geen surprises in elkaar kunt knutselen. Lang leven het internet! Genoeg ideeën, en vandaag deel ik alvast de leukste eenhoorn surprises met jullie. Het enige wat je meestal nodig hebt is een doos om het cadeautje in te doen, en een beetje knutselmateriaal (papier en glitters zijn vaak wel voldoende). Je kunt natuurlijk zoveel pimpen als je wilt, en mocht je met glitters gaan werken, dan kan ik je de Glitter Dots van Crayola aanraden. Die zorgen heel wat minder glitter stress, dan de ouderwetse manier van knutselen met glitters.

8x eenhoorn / unicorn surprises

Eenhoorns/ unicorns blijven ontzettend in he… Dus mocht je zoon (of dochter) een meisje hebben geloot, dan sla je met een eenhoorn surprise eigenlijk nooit de plank mis. Ideaal niet?! En deze eenhoorn surprises zijn makkelijk en snel te maken… Win WIN!

PIN IT

Snel en gemakkelijk een eenhoorn surprise maken voor op school?! Wij geven je 8x eenhoorn surprise die sowieso in de smaak zullen vallen. Veel knutselplezier!

Eenhoorn / unicorn cadeau ideeën

Hieronder shop je snel en makkelijk wat eenhoorn cadeautjes, zo hup in je mandje, afrekenen en klaar!

–> Zoek je trouwens nog leuke eenhoorn cadeau’s? Bekijk dan onze unicorn giftguide hier! <–

Meer DIY ideeën opdoen?

Ikea hack voor de welbekende kinderstoel (benenbreker)

Zelf een semi professionele newborn shoot doen…

Fantastische (monochrome) speelplek met Sticky Roads