Is je kind bijna jarig en geeft hij of zij een kinderfeestje? Dan wil je natuurlijk een leuke manier om alle andere kinderen uit te nodigen voor het kinderfeestje. Je kunt kiezen voor een standaard uitnodigingskaartje maar je kunt ook je eigen coole uitnodiging maken. Het leukste is om ook je kind hierbij te betrekken. Zo voelt het echt als zijn of haar feestje. Wij geven je graag ideeën om de leukste uitnodiging voor een kinderfeestje te maken.

Uitnodiging kinderfeestje online ontwerpen

Tegenwoordig is het online ontwerpen van kaartjes erg populair. Kies een kaartstijl, voeg een leuke foto toe en zet er een persoonlijke tekst op. Zo heb je binnen enkele minuten een prachtige unieke uitnodiging voor je kinderfeestje. Het is mogelijk om de uitnodigingen voor het kinderfeestje direct te versturen, of je kunt de uitnodiging versturen naar je eigen adres zodat de uitnodigingen op het schoolplein uitgedeeld kunnen worden. Zo ontwerp je de leukste uitnodiging gemakkelijk met je kind op je eigen laptop.

Uitnodiging themafeest

Stuur een leuke uitnodiging in thema van het kinderfeestje. Geeft je zoontje een supergaaf piratenfeestje? Verstuur dan een uitnodiging geheel in piratenstijl. Voor een piratenfeestje is het bijvoorbeeld erg tof om flessenpost te versturen. Neem lege flesjes en stop hier een rolletjes papier in. Op het papiertje staat alle informatie over het kinderfeestje. Stop een kurk op het flesje en hang hier een leuk persoonlijke kaartje aan. Een uitnodiging voor een kinderfeestje op deze manier, zorgt ervoor dat de genodigden al helemaal kunnen proeven van de sfeer van het feestje. Voor elk thema kun je weer gebruik maken van andere attributen.

Zelf aan de slag

Wil je graag een persoonlijke uitnodiging voor een kinderfeestje? Zelf uitnodigingen maken is dan een erg leuk idee. Een eigen creatie is leuk om te maken en ook erg leuk om te krijgen. Het voorpret begint al met het kopen van het materiaal om de uitnodigingen zelf te kunnen maken. Als je denkt aan een uitnodiging maken voor een kinderfeestje, dan denk je direct aan plezier. Dit moet de uitnodiging dus ook uitstralen. Dit kun je bereiken door gebruik te maken van verschillende kleuren papier, leuke stickers en gave enveloppen. Koop ook leuk schrijfmateriaal in vrolijke kleuren om informatie over het kinderfeestje op de uitnodigingen te schrijven.

Wat vind jij van onze ideeën om een uitnodiging te maken?

 

 


© Shutterstock