Soms… Heel soms wil ik de kids hun kamers veranderen. Ongeveer 1 keer per twee dagen (hahaha). Nou goed. Het maakt niet heel veel uit, want ook al wil ik het vaak… Ik hou me regelmatig gewoon in. Maar toch zijn er van die dagen dat het zo hard kriebelt om een kwast te pakken. En dan de kamer met een klein likje verf een totaal andere look te geven. Daarom zocht ik de tofste schilder-ideeën voor de kinderkamer op. Als inspiratie voor mezelf, maar ook voor jullie. Want met wat goede schilder-ideeën voor de kinderkamer hoef je niet gelijk je hele interieur om te gooien. Een accent muur (of muren) kunnen echt al heel veel doen. Ik zou zeggen, pak een A4-tje erbij, een potlood. Schets je favoriete idee uit, zoek wat verfstalen uit, kies de perfecte kleur en schilderen maar! Met deze schilder-ideeën voor de kinderkamer moet het een geslaagd project worden…

Natuurlijke vormen

https://www.instagram.com/p/Bnyad0vBx7D/?tagged=kidsinterior

https://www.instagram.com/p/Bnd7W2RDIoO/?taken-by=manonthemilkyway

Statement Streep

https://www.instagram.com/p/Bn0rab0F9UU/?taken-by=pear.and.co

Je kunt ervoor kiezen om een goedkope schilder in te huren, of zelf de handen uit de mouwen te steken. Als je een beetje perfectionistisch aangelegd bent, dan is een professional inhuren misschien de beste optie. Ik vind het zelf altijd dood eng om te schilderen, al is het tot nu toe eigenlijk altijd wel goed gegaan. Maar soms is het gewoon fijn om uit te tekenen wat je graag wilt, dit aan de schilder te laten zien, aan het werk te zetten en twee uur later te genieten van het resultaat.

Wat kost een huis schilderen? Dat ligt er een beetje aan. Vaak koopt de schilder ook de juiste verf, maar je kunt vragen of je zelf de verf in huis mag halen, wat de kosten kan drukken. Als je voor een redelijke normale kleur kiest, dan is het via een schilder vaak juist goedkoper. Als je het zelf doet ben je sowieso goedkoper uit, of je moet echt je muur zo verpesten dat je alsnog een professional ervoor moet laten komen om het te herstellen. Maar dat gebeurd niet veel. Als je afplak tape gebruikt kan er haast niks fout gaan. Zorg er dus in ieder geval voor dat de tape overal goed vastzit. Het is ontzettend jammer om een mooie berg te tapen, en het niet goed genoeg vast te maken. Je krijgt dan namelijk dat, vooral met verf op waterbasis, de verf onder de tape door kruipt. Druipers dus… Nee!!!

Geometrische vormen – Schilder-ideeën voor de kinderkamer

https://www.instagram.com/p/Bn2x9vRnHKr/?tagged=kidsinterior

Dus…. dit waren voor nu een heleboel schilder-ideeën voor de kinderkamer, ik hoop dat je komend weekend lekker aan de slag gaat, en zou graag het resultaat willen zien. Als je de kwast ter hand neemt en het aan hebt gedurfd, deel je dit dan op social media met de hashtag #ckotbdiy ? Ik ben benieuwd!!

 

PIN IT

schilder-ideeën voor de kinderkamer

painting ideas for the kidsroom

 

Meer lezen?

Monochrome kinderkamer inspiratie bij Cole White thuis #InstaRoom

Stoere jongenskamer in VTWonen stijl #InstaRoom

Ferres stoere babykamer in een prachtige boerderij #InstaRoom

Hippe broer & zusje kamer uit Barcelona!  #InstaRoom