(door Kim)
Wij hebben in 2016 ons droomhuis gekocht, een halve boerderij waar heel veel aan moest gebeuren. Gewapend met een goede tekening van ons droomhuis zijn we samen met familie en vrienden aan de slag gegaan om er ons droomhuis van te maken. Een nieuw dak, alle muren vernieuwen en daarna natuurlijk de afwerking. We vinden het erg leuk om op apps als Instagram, Pinterest en Facebook groepen inspiratie op te doen. Zo zijn we bij ons ook tot bijzondere eye-catchers gekomen: een eiken gebint als wastafelmeubel bijvoorbeeld. Het moest een warm, gezellig thuis worden met hout en wit/grijs/zwart als basis. Als accentkleur kiezen we voor vergrijsde groentinten. Met onze drie kids wonen we hier nu een paar maanden en het is heerlijk wonen! Mooie materialen, een goed afgestemd kleurenpalet en de eiken balken geven veel sfeer. Wij wonen er met veel plezier.

De kamer van Ferre

Schuine wanden in een kamer maken het vaak een klein hokje, en het is super onhandig werken. Want schuine wanden geven minder sta ruimte. Dat is met kinderen een stuk minder groot probleem, want ze zijn veel minder groot. Zo kun je er dus voor kiezen om net zoals Kim deze schuine ruimte goed te benutten. De kamer is verder wel ruim (6×5 meter).

De ballenbak van Misioo past perfect onder het schuine gedeelte. En daarnaast is handige opbergruimte gemaakt voor al het speelgoed dat je liever niet in het zicht hebt. Of voor de te kleine babykleertjes waar je geen afstand van kunt doen.

Door voor een donkere muur te kiezen, heb je eigenlijk instant een stoere kamer. Maar omdat het toch een babykamer is moet je het denk ik vooral niet te stoer maken.

Het zwart/witte behang er naast is daarom de perfecte match. Door de luchtige print met zachte rondingen krijg je een toch net wat meer kinderlijke sfeer, want een babykamer hoeft natuurlijk niet zo’n uitstraling te hebben dat een stoere skater puber van 18 erin wil slapen. Het mag best wel een beetje lieflijker.

De stoere vilten mand met de naam Ferre maakt deze kamer nog net even wat persoonlijker.

Super leuk om de allerliefste babyfoto’s van je kleine gewoon op te hangen. Want je herkent het vast wel dat je gewoon duizenden foto’s van je baby maakt, maar er verder eigenlijk niet heel veel meer mee doet… Dus gewoon uitprinten die hap, ook erg leuk op hout bijvoorbeeld, en ophangen.

Ik vind zelf deze prachtige houten balken overal in de kamer echt geweldig! Het geeft zo’n mooie rustieke sfeer en gelijk ook wat natuurlijker. Prachtig  gewoon!

Op de grond ligt een speelkleed van de H&M Home collectie. Ideaal voor een rustige basis, en weer even wat anders dan de groene speelkleden met halve steden erop die je vaak in de kinderdagverblijven tegenkomt. Deze toffe kleden bieden genoeg speelplezier, en door de monochrome kleuren past het eigenlijk in elk interieur wel.

Vind je deze foto’s nou helemaal leuk? Dan volg je Kim gewoon via haar Instagram account 

 

 

SHOP THE LOOK

 

Wil jij snel gemakkelijk deze look shoppen? Shop dan via onderstaande linkjes makkelijk en snel, zodat jij dit weekend nog de oude kamer kan omtoveren tot een te gekke rustige en stoere babykamer.

 

 

 

 


Dit bericht bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je via ons shopt, wij hiervan een klein gedeelte van de opbrengst krijgen. Dit kost jou niets, en geeft ons wat extra’s om onze kinderkamers wat aan te kleden  😉