Je kent hem misschien wel. Het Sniglar budget ledikant van Ikea. Het is echt één van de (al dan niet dé ) goedkoopste ledikantjes die er in omloop is. En toch is het bedje in Nederland nog niet perse populair, want de meeste moeders schaffen een kinderkamer in één complete stijl aan. Maar moet je dat wel willen? In deze blog laten we de mooiste Sniglar ledikantjes en kamers zien die jij op een budgetproof manier kunt gaan creëren in je eigen huis!

Interieurproof ook budgetproof?

Een nieuwe baby brengt vaak heel wat kosten met zich mee, voor baby’s met een moeder die van interieur houdt is dat prijskaartje vaak nog net wat hoger zelfs. Want hey, een wipstoeltje moet niet alleen maar functioneel zijn, maar ook bij de rest van het interieur passen. Interieurproof zijn dus! En daar hangt vaak een behoorlijk prijskaartje aan.

Gelukkig kun je het wat betreft styling van de babykamer met een redelijk klein budget toch een prachtige kamer maken. Wist je dat de het Sniglar ledikant van het Zweedse warenhuis namelijk minder dan € 50 kost? En dat een gemiddelde baby ledikant toch wel uitkomt op zo’n € 200? Ik zou zeggen tel uit je winst!

Dat het Sniglar ledikant goedkoop is wil niet zeggen dat het dus ook een miskoop is, nee zeer zeker niet! Bij ons hebben zelfs alle vier de kids erin gelegen (en hij doet het nog steeds)! En JUIST door het minimalistische uiterlijk past dit ledikant eigenlijk perfect in elk interieur. Of je nou kiest voor een felgekleurde regenboog kamer, je liever laat inspireren door de dromerige stijl van Mrs. Mighetto, een jungle babykamer voor ogen had of houdt van zwart/wit, dit ledikantje past geheid! Wij verzamelden de mooiste babykamers van over de hele wereld (really!) waar het Sniglar ledikantje in de schijnwerpers staat.

Gulliver ikea ledikant
© Mikaela Diggs
Gulliver crib ikea
© Mikaela Diggs
© Lauren BT
sniglar budget ikea ledikant
© @_brooke_enns_
Ikea gulliver bed
© Hannah Spark
gulliver crib ikea
© Louise Demarse
sniglar budget ledikant
gulliver crib ikea
© Jami Lea Mousseau’s
gulliver ledikant ikea
© Laney Gautreau Bailey
ikea gulliver crib
© Gaby Martinez
Gulliver crib ikea
© Amy Suzanne
gulliver ledikant ikea
sniglar ledikant ikea budget
crib gulliver ikea
© Christy Jones
gulliver crib ikea
© Sarah O’Hearn
sniglar ledikant ikea

Welke kamer met het Sniglar ledikant vind jij het mooiste?!

Meer interieur blogs lezen?

Bekijk hier al onze interieur (voor kids) blogs >>