Sinterklaasje kom maar met binnen met je knecht (uhm ) met je vriend! Want we hebben jou al wel gezien… Misschien heeft u nog even tijd, voordat u weer naar Spanje rijdt… YAY! Sinterklaasje is weer in het land, en dat vieren we met bijna 30 andere bloggers met een grote Sinterklaas Hop! Hop hop hop, paardje in galop. Deze keer blijft het paardje gewoon buiten staan, en moet jij rond gaan hoppen. Van de ene blog door naar de ander. En alle bloggers geven een fantastisch leuke prijs weg dus je maakt echt super veel kans op een goed gevulde zak van Sinterklaas.

Over Coolest Kid On The Blog

Misschien ben je hier wel gekomen via Wendy, van Wendy’s leven, en ken je onze blog (Coolest Kid On The Blog) nog helemaal niet! Laat me je dan een introduceren.

Ik, Astrid (28 jaar oud) moeder van 4 fantastische kids van 9, 7, 3 en 2 jaar oud, schrijf op CKOTB (zo noemen we het maar even voor het gemak) elke week artikelen over dingen die trendy ouders bezig houdt. Van kids fashion tot binnenkijkers in hippe kinderkamertjes. Van het nieuwste en tofste speelgoed tot onbekende webshop pareltjes waar je geshopt MOET hebben. Ook hebben we niet alleen maar tijdens de Sint Hop een win-actie, maar kun je maar liefst elke week wat tofs winnen. Als je dus van winnen houdt, dan is onze blog ook echt wel eentje om in de gaten te houden.

Daarnaast hebben we fijne en handige cadeau inspiratie, dus mocht je nog wat cadeau’s zoeken voor de komende feestdagen… Dan ben je hier aan het juiste adres.

WIN: Speelgoed van het Jaar WINNAAR – Smart Farmer

Natuurlijk geven wij ook iets super gaafs weg, namelijk de Smart Farmer van Smart Games. Wij schreven al een uitgebreide review over de Smart Farmer Game op deze blog, mocht je nog even willen weten wat je precies wint.

Meedoen met de win-actie via onderstaand formulier

Verder hoppen naar Lief Thuis

Nu je hebt meegedaan (of niet, wat ik me niet voor kan stellen met zo’n prijs) kun je verder hoppen naar Jodi, van Lief Thuis. Op haar blog schrijft ze over alles wat haar man en twee stoere boys meemaken. Zo gaan ze binnenkort naar de andere kant van de wereld! Dus als je van travel houdt, goeie tips en leuke mini vlogs dan moet je Jodi zeker gaan volgen (via Instagram en haar blog).

Doorhoppen naar Lief Thuis voor de volgende win-actie.

Terug hoppen naar Wendy’s Leven

Ben je zo’n iemand die dwars tegen de stroom in gaat? Dan ben je nu aan het terug hoppen. Helemaal prima hoor, dan verwijs ik je graag naar de blog van Wendy, Wendy’s Leven. Ook moeder van twee zonen, en ze schrijft maar liefst 13 jaar online alles op wat ze tegenkomt en interesseert. Ook zij geeft iets heel tofs weg!

Terug hoppen naar Wendy’s Leven voor de vorige win-actie

PIN IT