Heb jij ook stoere kids die wel van een shoot out houden?! Tegenwoordig is het klappertjes pistool (weet je nog, met van die rode patroontjes die dan echt naar vuur stonken!) vervangen door veel hipper spul, zoals de Nerf! Met zachte pijltjes kun je elkaar bestoken, op targets schieten of gewoon je vader ‘vriendelijk’ wakker maken 😉 En het leukste nieuws is natuurlijk, dat wij een NERF mogen weggeven deze week! Weer een super stoere win-actie dus, net als de Transformers Bumblebee die je kunt winnen (en alleen vandaag maak je nog kans). Lees gauw welke NERF wij weggeven en doe mee!

NERF Modulus Tri-Strike

Met de NERF Modulus Tri-Strike Blaster van Hasbro bouwen kids hun eigen Blaster voor elke missie of ieder gevecht! De Tri-Strike Blaster biedt 3 verschillende manieren om te schieten die elk afzonderlijk óf gecombineerd gebruikt kunnen worden – voor elke missie een eigen configuratie. Je brengt een compleet arsenaal in het gevecht met de veelzijdigheid en de power van de Tri-Strike Blaster!

Begin te bouwen met de Elite Dart Blaster en de afneembare 10-dart clipcombi. Vuur de Elite darts met grote precisie af of schiet er 10 achter elkaar met de snelvuurschuif. Verleng de loop met de Mega Barrel Extension en je Mega darts vliegen nóg verder!

Bevestig de Missile Launcher en de Missile Launcher schoudersteun op de Elite Dart Blaster om hem nog groter en indrukwekkender te maken! Haal Missile Launcher en schoudersteun er weer af en klik ze aan elkaar om te gebruiken als geheime raketwerper.

Breid je mogelijkheden nog verder uit met NERF Modulus Upgrade sets (elk afzonderlijk verkrijgbaar). Met het complete NERF Modulus systeem zijn meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk!

Klinkt allemaal goed hè? Met deze gave NERF maak je dus ongelooflijk veel combinaties, helemaal afgestemd op jouw strategie! Aanbevolen vanaf acht jaar, maar waarschijnlijk is er ook wel kans dat jij als hippe papa wel gewoon mee doet voor jezelf. Onder het mom van, voor mijn vier jaar oude zoontje, zodat we samen kunnen spelen (en dan stiekem mee naar kantoor nemen om je collega’s mee lastig te vallen). Daarom heb ik besloten om deze keer niet random een winnaar te kiezen, maar krijgt degene die de leukste reactie achter laat, met de reden waarom hij/zij de NERF wil winnen, de NERF wint. Je krijgt bericht via de email dus geef even een geldig email-adres op, en kijk donderdag even in je spambox.

Meedoen:

We mogen dus één NERF Modulus Tri-Strike t.w.v. € 79,99 weggeven! Deze keer wint degene met de leukste/grappigste reactie, dus doe je best. Enne, papa’s mogen ook mee doen he! Dus heb je Facebook, tag ze dan even in het bericht, heb je ook gelijk meer win kansen. Voor elke tag een extra lootje!

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Like ons op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest of volg via Bloglovin.

Meedoen kan van woensdag 14 december tot en met woensdag 21 december. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd donderdag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt.