Say what?! Ja we hebben deze maand niet alleen maar win-acties voor baby’s of meisjes. Nee, deze maand geven we maar liefst twee keer een super stoer cadeau weg! Vandaag maak je kans op een Transformer Bumblebee ter waarde van maar liefst € 49,95! Dat moet wel een top cadeau zijn voor onder de kerstboom (of een verjaardag). Welke stoere boy (of girl) wil jij met deze Transformer blij maken?!

bumblebee transformers

Tranformers Bumblebee Surge

De Bumbleebee heeft niet alleen de mogelijkheid te transformeren tot een auto, maar heeft ook heel veel verschillende geluiden en zinnen. Op deze manier wordt de held uithangen wel heel simpel! Ook zit er een Mini-Con weapenizor bij Bumblebee die op zijn borst bevestigd kan worden als hij een robot is, en op één van zijn wielen (of de voorkant) wanneer hij getransformeerd is tot auto. Gebruik zijn vleugels om alle gevechten te winnen en wees samen de held van de dag!

bumblebee transformers

WIN: Transformers Bumblebee!

En nu datgene waar je waarschijnlijk voor kwam. De win-actie zelf! Meedoen is makkelijk en de winnaar krijgt voor de kerst dit gave cadeau in huis.

Meedoen:

Deze keer mogen één Transformer Bumblebee Surge weggeven.

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Voor meer win kansen tag je ouders die graag de superheld uithangen of gewoon een mega Transformer fan zijn 😉

Meedoen kan van woensdag 7 december tot en met woensdag 14 december. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd donderdag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt.