Wil je ook weten wat je baby eigenlijk bedoeld? Doe dan mee met deze win-actie waarbij je kans maakt op de DVD Dunstan Babytaal. Lees snel verder en doe mee!

Over Dunstan Babytaal

Je kan Dunstan Babytaal leren met behulp van een cursus bij een Dunstan Babytaal Trainer bij jou in de buurt. Maar als je geen Trainer in de buurt hebt, dan is de Dunstan Babytaal DVD ook een geweldig hulpmiddel om je de babytaal eigen te maken. Ook leuk om als kraamcadeau te krijgen…

Op de DVD staan twee ‘lessen’ waarin Priscilla Dunstan de kenmerken van de vijf geluiden uitgelegd. Ook krijg je per geluid zo’n 10 baby’s te horen die het geluidje maken. Zo kan je goed oefenen in de varianten die er zijn. Ook staan er tips op de DVD wat je kan doen wanneer er een boertje dwars zit bij je kindje, of wanneer het darmkrampjes heeft.

m07uocm28q0k_PHOTO_L-1

Je kunt natuurlijk ook even onze eigen bevindingen lezen in *dit artikel*. Wij vinden het dus wel echt een aanrader voor elke mama in spé. Dus mocht je zelf nou niet zwanger of pas bevallen zijn, dan kun je zeker mee doen voor een vriendin die een kindje verwacht. Een ideaal kraamcadeau als je het mij vraagt. Liever nog voor een babyshower zodat de mama nog even kan oefenen (hihi).

WIN de Dunstan Babytaal DVD t.w.v. € 22,-

Wil jij ook graag weten wat je baby je allemaal wil vertellen? Doe dan mee met deze leuke win-actie.
Meedoen kan van zondag 19 juni tot en met zondag 26 juni. De winnaars krijgen maandag 27 juni persoonlijk bericht via de email. Laat dus een geldig adres achter.

 

Wat moet je doen?

Like Coolest Kid On The Blog

Laat een reactie achter onder dit bericht.

Extra winkans:

Volg CKOTB op Instagram, Twitter en/of Pinterest.

Tag een mama die wel deze super handige DVD kan gebruiken