WIN: 4 tickets voor NEMO én de Familie Werkplaats VERLOPEN

Altijd al wetenschapper willen worden? Of natuurkundige? Of misschien ben je zoals ik, en wil je wel eens ervaren hoe cool al die professor dingen eigenlijk kunnen zijn, terwijl je het zelf ontzettend saai lijkt. Doe dan mee met deze give-away in samenwerking met NEMO Science Centre, waarbij je kans maakt op maar liefst 4 tickets voor het museum én de Familie Werkplaats.

WIN 4 tickets voor Science Centre NEMO én de Familiewerkplaats

Alleen vandaag en morgen maak je met Coolest Kid On The Blog kans op maar liefst vier tickets voor het museum én de Familie Werkplaats. Super leuk, mocht je onze review nog niet hebben gelezen, doe dat dan zeker even hier (<– klik).

De workshops in de Familie Werkplaats die je kunt volgen zijn:

 • Laat een lampje branden
 • Temperatuur
 • Ballonwagen race
 • Magnetisme

Wil je nog een keer uitgebreid over de workshops lezen, ga dan even terug naar onze review over de Familie Werkplaats.

Meedoen kan van zondag 21 augustus tot en met maandag 22 juli. De winnaars krijgen dinsdag 23 augustus persoonlijk bericht via de email. Laat dus een geldig adres achter.

IMG_4242

Wat moet je doen?

Like *Coolest Kid On The Blog(heb je geen Facebook laat dat dan even weten in je reactie op dit bericht)

Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel ons welke workshop jou het aller coolste lijkt.

Het delen van onze win-actie geeft je extra win kansen maar is zeker niet verplicht.
Hetzelfde geldt voor ons volgen op al onze social media kanalen

Instagram (<– klik)
Twitter (<– klik)
Pinterest (<– klik)

 

De winnaar:
Jeroen
, jij bent de gelukkige coole vader die alle moeilijke proefjes mag gaan uit proberen, samen met je kids. Je hebt een email ontvangen met daarin meer informatie. Veel plezier!

13 Comments

 • Reply Elizabeth augustus 22, 2016 at 7:18 pm

  Leuk zeg, ik ben wel benieuwd naar de ballonwagenrace! Mijn zoontje vindt dat denk ook geweldig 🙂

 • Reply Gerlinde augustus 22, 2016 at 12:38 pm

  Dit zullen mijn jongens van 8 en 6 geweldig vinden een uitje naar Nemo! Ik denk dat ze een lampje laten branden helemaal geweldig zullen vinden aangezien paps dat dagelijks doet als elektromonteur

 • Reply Jeroen augustus 22, 2016 at 8:36 am

  Niet alleen de kids vinden dit cool maar deze papa ook 😉
  Dan doe ik de moeilijkere proefjes wel.

 • Reply Linda Meester augustus 21, 2016 at 9:58 pm

  Dat klinkt goed.
  We hebben drie enthousiaste dochters en we komen graag op visite

 • Reply Dorien augustus 21, 2016 at 9:15 pm

  Wat een ontzettend leuk verslag van een bijzondere dag uit! Onze dochter en zoon zijn zeer geïnteresseerd in alles wat met energie te maken heeft. In de bieb gaan ze regelrecht naar de informatieve boeken en ze willen alles weten. En zoveel weet ik er niet van… (mijn man veel meer) dus ik moet ze regelmatig een antwoord schuldig blijven ;-). ‘t Zijn twee kleine ontdekkers. Het is erg leuk om te zien dat ze zo leergierig zijn, en met een dag uit als deze kan ik ze niet blijer maken. Ik denk dat de ballonwagen race een workshop ‘naar hun hart’ zal zijn. Natuurlijk like ik al op Facebook én zal ik deze leuke winactie even delen!

 • Reply S. Hubregtse augustus 21, 2016 at 7:22 pm

  Mijn kids zijn al super slim 😉 Maar ik denk dat ik er een hoop zal leren 😉 Oftewel het hele gezin zou enorm genieten hiervan !

 • Reply Liesbeth augustus 21, 2016 at 4:20 pm

  Superleuk om met onze twee nichtjes naar toe te gaan! Die zij heerlijk in de ‘proefjes’ fase en willen alles weten! De workshop met magneten lijkt mij erg leuk!

 • Reply Michael noo augustus 21, 2016 at 2:59 pm

  Denk dat mijn dochtertje het laat een lampje branden het meest cool zal vinden!! Doe heel graag mee

 • Reply Sandra Arum augustus 21, 2016 at 1:17 pm

  Alexander heeft vragen voor alles. De “waarom dit en waarom dat” zijn nooit genoeg. Ik denk hij wetenschapper wil worden als hij groot is (of Chase van Paw Patrol, daar is hij nog niet over uit). Het zou heel gaaf voor hem zijn, als hij alle antwoorden op zijn vraag zelf kan beleven.

 • Reply elisabeth maria martina augustus 21, 2016 at 11:57 am

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier straks als winnaar staat

 • Reply Desiree augustus 21, 2016 at 9:16 am

  Wát leuk! Niet voor mijzelf, want mijn zoontje is er nog te klein voor. Maar des te leuker voor mijn grote neven die bijna hun verjaardagsfeest hebben. Superleuk om dit cadeau te kunnen geven!

  Alle vier de workshops zijn te gek, maar de ballonwagen race de allerleukste! Welke ballonwagen gaat het hardst?

 • Reply Alyt van der Heide-Wijbenga augustus 21, 2016 at 9:08 am

  Wauw ja, dit is echt iets voor mijn dochters en mijn man. Mijn man is elektrotechnicus en is regelmatig in huis bezig met draden trekken, lampjes repareren, aansluiten van verlichting etc. Mijn dochters vinden dit razend interessant. En staan er dan met hun neus bovenop.
  Wat zou de werkplaats toch leuk en interessant voor ze zijn. Denk dat mama (ik) even buiten beeld ben. …hahah. Maakt niet uit hoor, weet wel zeker dat ze “laat een lampje branden” het allerleukste vinden, en kan papa zijn skills even tonen!

 • Reply Viv augustus 21, 2016 at 8:49 am

  Senne (bijna 6) roept hier naast me “vet cool” heb hem net de review laten lezen, de website laten zien en de foto’s uiteraard! De ballonwagenrace en het lampje laten branden lijken hem het leukste! Op school krijgen ze al vanaf groep 1 “mad science” en dat is toch wel één van de leukste dingen op de basisschool (krijg ik dan medegedeeld). Geregeld worden hier de proefjes thuis nagedaan want ze krijgen ook een beschrijving mee naar huis…zo leuk om te doen en vooral ook om te zien hoe de kids er n opgaan. Zeker als het proefje dan ook lukt haha, een gejuich door de huiskamer ;-).

  NEMO staat al een tijdje op mijn wensenlijstje, het lijkt me een super leuk, nieuwsgierig, overweldigend en zeker leergierig dagje uit! Graag waag ik een kansje in de hoop ze te mogen verrassen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.