WIN: 4 entreekaarten voor PIT Veiligheidsmuseum Almere VERLOPEN

Heb jij onze coole review van hét Veiligheidsmuseum van Nederland al gezien? Zo niet, ga dan nog even hier (<– klik) kijken naar het artikel, en doe daarna snel mee met deze gave win-actie waar we maar liefst vier entree kaarten voor het PIT Museum mogen weggeven!

WIN 4 entreekaarten voor PIT Veiligheidsmuseum

Ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit, dan kun je in Almere zeker terecht bij het Veiligheidsmuseum. Helemaal met een beetje tegenvallend weer heb je daar toch een leuk museum om in rond te dwalen en te ontdekken en leren over alle veiligheidsdiensten in Nederland.

Maar het leukste is natuurlijk dat je dit win weekend kans maakt op maar liefst 4 entreekaarten voor het PIT Veiligheidsmuseum.

Meedoen is gemakkelijk:

Like *Coolest Kid On The Blog(<– klik) (heb je geen Facebook laat dat dan even weten in je reactie op dit bericht)

Laat een reactie achter onder dit bericht, en vertel ons wie je mee wilt nemen naar het PIT Veiligheidsmuseum.

Het delen van onze win-actie geeft je extra win kansen maar is zeker niet verplicht.
Hetzelfde geldt voor ons volgen op al onze social media kanalen

* Instagram
* Twitter
* Pinterest

 

De winnaar:
Heleen, jij mag met je sirene-enthousiasten vóór 21 september 2016 een bezoekje brengen aan het PIT Museum. We hebben je een mail gestuurd en ontvangen graag je adres, zodat we de kaarten naar je toe kunnen sturen.

4 Comments

 • Reply Sandra Arum augustus 22, 2016 at 11:50 pm

  Mijn zoon, Alexander en zijn vriendje Max zijn gek met alle auto’s met sirene, vooraal de politie auto, de brandweer auto, de ambulance enz … Ze kunnen uren met hun auto’s samen spelen. Dat zou heel gaaf zijn als wij de tickets kunnen winnen, dan de mama’s en de jongens kunnen genieten en leren van de veiligheid.

 • Reply Dorien augustus 21, 2016 at 9:17 pm

  Wat leuk! De wereld van de ‘brandweer’ is hier al dichtbij met een papa die als vrijwilliger bij de plaatselijke brandweer werkt. Maar dit Veiligheidsmuseum heeft veel meer te bieden, en onze twee kinderen vinden dat allemaal reuze interessant. Ik neem dus graag mijn man en twee kinderen (en mezelf) mee op een dagje uit :-)!

 • Reply Manon van Leijenhorst augustus 20, 2016 at 9:20 pm

  Ik hoop kaarten te winnen voor onze dame van 4 jaar en dan nemen we haar neefje mee! Nu beiden voor het eerst naar school gaan, moeten ze wel meer over het verkeer leren natuurlijk.

 • Reply Heleen augustus 20, 2016 at 12:31 pm

  Na het lezen van je review had ik besloten dat ik hier heen wil met ons gezin. Mijn 2 jongens van 3 en 4,5 zijn helemaal gek van alles met een sirene, dus dit zouden ze geweldig vinden!
  Ik volg je ook op Instagram, Twitter en Pinterest!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.