Halloween is steeds hipper in Nederland. Eerlijk gezegd denk ik dat het gewoon komt doordat we eigenlijk stiekem allemaal best van verkleden houden. Of van het zijn van iemand anders, en dan nemen we gewoon elke kans om dat de doen. Zoals carnaval en Halloween dus. En ik snap het wel! Verkleden is namelijk fantastisch en nog goed voor de ontwikkeling van kinderen ook . Ze leren zich verplaatsen in een ander, kunnen zich anders gedragen dan normaal gesproken en leren ook meer empathie op die manier.

Dus als jij kids hebt die zich graag verkleden, laat ze! En je hebt echt geen uitgebreide kostuums nodig om lekker te kunnen verkleden. Soms is een stropdas van papa, en hakken van mama met een mega oversized ketting ook al voldoende. Maar soms moet je wat meer uitpakken, en dan kun je online zoeken naar complete Halloween kostuums. En dan wil je natuurlijk een beetje shinen, en niet met een pakje aankomen waar iedereen in rondloopt. Daarom heb ik vandaag een aantal verassende kostuums voor kids uitgekozen, om je te inspireren.

Girls run the world!

Wie zegt dat meisjes perse prinses moeten zijn, of een ander ‘meisjes beroep’ of ‘meisjes karakters’?! Stoere meiden kunnen ook Mario zijn, of een brandweervrouw, politie chick en andere dingen.

Natuurlijk kun je nog steeds in een wat traditioneler meisjes kostuum gaan, maar dat zou geen verrassende outfit zijn, en daar waren we naar op zoek vandaag!

Beestenbende!

Na dierendag is het natuurlijk ook wel erg leuk om dan eind oktober verkleed te gaan als beest. En gelukkig is de keuze reuze! Van ‘echte’ dieren tot Tom & Jerry, van melkkoe tot vleermuis.

Al deze toffe kostuums en outfits kun je online bestellen bij Carnavalskleding.nl