Mijn naam is Mirjam Hart en ik woon met mijn vriend en 3 kinderen (Noah Joe 12, Eli van 3 en Filou van 9 maanden) in Zwaag. Wij wonen hier sinds december en alhoewel het huis nog niet zo oud is, hebben we al behoorlijk geklust om het naar ons zin te maken.

De kinderkamers waren als eerst klaar. Onze tienerkamer was mijn verrassingsproject. Met Noah had ik een gezamenlijk Pinterest bord, waar we allebei onze ideeën voor zijn nieuwe tiener-slaapkamer op pinden. Met dit als moodboard maakte ik deze slaapkamer.

Stoer en sportief was het thema. Noah is er heel blij mee. Het is de grootste slaapkamer in dit huis. Hij zou nog wel graag een grote graffiti tekening of meer skulls op z’n kamer hebben, maar dat zie ik niet zo zitten.

Mijn favoriete accessoires zijn de zitzak en de planten. Noah voegt vooral luchtjes, potten gel en plaatjes van sporthelden toe. We gaan nog een prikwand maken bij z’n bureau, zodat hij wat meer plaatjes kan ophangen.

Ons interieur bestaat voornamelijk uit tweedehands vondsten via Marktplaats of de kringloopwinkel. Ook proberen we spullen die we al hebben een andere plek te geven. De gitaar en versterker zijn eigenlijk van mijn vriend, maar we vonden het wel een tof detail in de tienerkamer.

Af en toe speelt Noah een deuntje, want hij krijgt muziekles op school. De kruk waar de cactus op staat en de bureaustoel hadden we ook al in huis. De zitzak kreeg hij voor zijn 12e verjaardag.  

 

SHOP THE LOOK

Wil jij ook zo’n toffe kamer in een handomdraai bij elkaar shoppen? Wij deden alle research alvast voor je, zo hoef je alleen maar alles in het virtuele winkelwagentje te gooien, op bestellen klikken, en met de beentjes omhoog lekker wachten tot de postbode komt met alle spullen. Kun jij vast verder nadenken of gaan klussen.

Hoogslaper

Behang met baksteenprint

Houten klok

Zitzak

Leeuwen poster van PosterJunkie

 

 

 

 

PIN IT:

 

Mirjam blogt met nog wat andere moeders op Baby Project, een super leuk initiatief waar je zeker eens een kijkje zou moeten nemen !  🙂