We zijn aan het hoppen!! En je kunt deze keer bij maar liefst 30 andere mamabloggers een toffe prijs winnen   🙂   Een bloghop?!
Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Nathalie naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de sinterklaashop helemaal rond maakt.) Ik verwijs je straks door naar de blog van Bianca en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Bij ons maak je kans op de toffe sticky roads van Studio Jong!

Sticky Roads van Studio Jong

Ken je Sticky Roads al?! Het zijn kleine wegdelen die je overal en nergens op kunt plakken. Ontzettend tof voor op de muur van een stoere jongens kamer, of op een tafeltje. Maar je kunt ook net als wij, een hele gave speelplek ontwerpen en zelf maken. Wij schreven over deze toffe monochrome speelplek een DIY.

Mocht je dus ook daarmee aan de slag willen, dan kun je vandaag je slag slaan. Je maakt namelijk kans op een heel leuk pakket met allerlei verschillende stickers van de Sticky Road collectie.

WIN: Sticky Roads van Studio Jong

Meedoen is makkelijk (daar houden we van) en kan tot en met zondag 26 november. Op maandag 27 november maken we de winnaar bekend, middels een email of prive bericht via Facebook. Zorg er dus voor dat je een geldig adres in vult, zodat we deze toffe regenboog naar je toe kunnen sturen.

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

Hop, hop, hop, Amerigo in galop

En nu kun je dus verder hoppen naar Bianca’s mamablog of terug hoppen naar Nathalie om te zien wat zij weggeeft voor leuke prijs!

 

EN DE WINNAAR IS: LINDA Gefeliciteerd!