Wist je dat er vanaf vandaag maar liefst 40 win-acties lopen, tijdens de Sint Hop 2020!?! Ook wij doen natuurlijk weer mee. De Sint Hop bestaat uit een groep van 40 bloggers, die elk op hun blog een fantastische prijs weggeven. Je kunt een rondje maken, doordat we allemaal naar elkaar doorwijzen. Op deze manier loop je geen één win-actie mis. Super leuk natuurlijk!

Bij Papa’s Wereld win je de te gekke Stuffaloons!

Eigenlijk hoor je vooruit te hoppen, dus het cirkeltje op die manier rond maken. Maar ja, je hebt van die mensen die gewoon terug willen hoppen. Als dat het geval is, dan moet je dus terug gaan naar Papa’s Wereld, waar je kans maakt op de te gekke Stuffaloons!

Wij hebben zelf ook de Stuffaloons in huis. Je maakt eigenlijk een soort super grote doorzichtige gevulde ballon, helemaal naar jouw wens. Heel gaaf, dus ik zou zeker een kansje wagen. Als de Sint Hop er niet is, kun je op Papa’s Wereld vooral blogs vinden over hoe Maarten eigenlijk het hele ouderschap ziet. Echt een frisse wind door de wereld van ‘mama blogs’. Dus heb je een man/vriend die wel wat online steun en (h)erkenning kan gebruiken, dan stuur je ze gewoon even door naar Maarten.

WIN: €25,- shop tegoed bij Studio Jong

En bij ons kun je maar liefst € 25,- shop tegoed winnen. Bij de leukste stickeraar van Nederland (als ik dat zo bescheiden mag zeggen over Marchien), Studio Jong. Zelf heb ik jaaaaaren geleden een keer een blog geschreven over haar toen al leuke speelstickers (super toevallig, ook tijdens de Sint Hop). Maar naast deze speelstickers, met onder andere treinbanen, autowegen en nog veel meer, verkoopt ze ook hippe muurstickers. Én heeft ze in samenwerking met mijn webshop (voor Ikea Düktig keukentjes) ook een gave collectie gemaakt. Speciale speelstickers voor het Ikea keukentje (welke je overigens ook op andere keukentjes of kasten kunt plakken)

Zelf vind ik trouwens de opruim stickers ook echt fantastisch! Gewoon in één oogopslag voor iedereen duidelijk wat er in welke bak terecht moet komen. Zo helpt Marchien jou graag om je huis wat geordend en overzichtelijk te houden!

Het enige wat je hoeft te doen, is hier een reactie achter laten en ons te laten weten wat jij met het shop tegoed zou willen winnen.

Studio Jong en Coolest Kid On The Blog volgen op social media wordt ook zéér gewaardeerd. Zoveel zelfs, dat je daarmee extra win-kansen krijgt!

Verder hoppen naar om Gel Crayons & een Postcard Kit te winnen bij MeerVanMir

Bij Mirjam kun je een hartstikke leuke en creatieve set winnen tijdens de Sint Hop! Deze supermama van ook vier kids (vier meiden zelfs) deelt op haar blog heel eerlijk alles over hoe haar leven eruit ziet als mama van vier. Waarvan er ook wat extra aandacht en liefde nodig hebben.

Een echte verademing om ook een plekje op het wereld wijde web te vinden waar gewoon heel eerlijk over ouderschap wordt gepraat. Niet alleen maar de rozengeur en maneschijn praatjes. Maar natuurlijk wel met een speelse knipoog, zo houd ze het wel leuk.

Tijdens de Sint Hop win je dus bij MeervanMir een super fijne set Gel Crayons én een Postcard Kit! Hup hup, door naar de volgende blog dus!