Twinnen is en blijft HOT! We know it. Maar met vier kids kun je natuurlijk niet alleen maar twinnen. Je kunt gewoon kwartet spelen met kleding?! Ik noem het voor het gemak maar even quadriplen. Maar of dat ook kan met één jongen en drie meiden… Tja. Dat wordt vaak toch wel erg lastig. Maar niet met de toffe horizontal wear (fantastisch gevonden woord voor alles wat je in bed draagt) van Snurk. Een SNURK pyjama dus. Unisex, fashionable en vooral FUN! En voor alle leeftijden! Onze kids werden verrast met elk een setje om te dragen in bed, of zelfs naar school. Want ze wilden het niet meer uit doen. Gelukkig konden we de origami zoo sets ook prima combineren met andere kleding, zodat de kids helemaal happy ook hun nieuwe pyjama’s naar buiten aan konden. Het was heerlijk weer, dus de playsuit van onze bijna 3 jaar oude dame bleef aan, zoonlief hield zijn t-shirt aan, dochterlief trok gauw een legging onder haar slaapjurk aan, en de kleinste van 1,5 jaar deden we gewoon een rompertje en een maillotje aan onder haar boxpakje. Kijk je mee?

snurk pyjama horizontal wear

SNURK pyjama’s/horizontal wear

Waarschijnlijk ken je de toffe dekbedovertrekken van SNURK al wel. Wat dacht je van de dino set waarbij je kind in de bek van de dino slaapt, of het zeemeermin dekbedovertrek waarbij je dochter veranderd in een dame met een zee tiara en een staart. Er zijn echt ongelooflijk veel grappige en speelse dekbedovertrekken voor in elk interieur.

Maar SNURK heeft niet alleen maar dekbedovertrekken in hun collectie, maar ook super toffe horizontal wear.

SNURK Origami Zoo

Wij kozen voor de kids de fantastisch speelse en grappige origami zoo print. Want dat vonden we voor alle kids leuk. Zoonlief houdt van dinos: check, dochterlief houdt van konijnen: check, dochterlief 2 houdt van alle dieren: check, dochterlief 3 houdt van kleurtjes: check. Dus zo doende bestelden we allemaal hetzelfde printje, maar in andere outfits.

Een korte broek en t-shirt voor onze zoon van 8 jaar:

snurk pyjama horizontal wear

De broek was ietsjes te groot (maar ja, meneer heeft een kleine kippenkont) maar gelukkig zitten er touwtjes in zodat we de boel gewoon konden aansnoeren.

Dochterlief van zes jaar koos een SNURK pyjama jurkje/shirt die tot ongeveer op haar knieën kwam:

Voor onze dochter van bijna drie jaar koos ik een toffe SNURK playsuit, welke je gelukkig aan de bovenkant kunt verstellen. Want toen we het uit de verpakking haalde, zat het pakje tot bijna op haar navel, in plaats van netjes boven de borst. Dus even de knoopjes los maken, en op de goede lengte aanpassen en het zag er al gelijk veel beter uit!

En de jongste dame van anderhalf jaar bleek nog in een heus boxpakje te passen. Ideaal want de SNURK boxpakjes hebben aan de onderkant fijne knoopjes zodat je makkelijk een luier kunt verschonen. De bovenkant was nog wel wat aan de grote kant, dus af en toe een blote schouder tijdens het spelen. Ik zou dus zeggen dat over het algemeen de maten vrij groot uitvallen. Maar goed, voor pyjama’s is dit natuurlijk helemaal niet erg, en nu kunnen ze er absoluut langer van genieten!

snurk pyjama horizontal wear

Zacht, mooie kleuren en een gaaf printje

De SNURK pyjama’s zijn dus echt heel erg in de smaak gevallen. De stof is redelijk dik, en voelt daardoor echt kwalitatief goed aan. De kleuren van de gevouwen dieren zijn echt prachtig, en de fits zijn comfortabel. Wat ons betreft echt helemaal fijn voor kinderen van alle leeftijden. En stiekem, heel stiekem, baalde ik er wel van dat ik niet voor mezelf en manlief iets heb mee besteld (want ze hebben dit dus ook gewoon in volwassen maten, hoe tof is dat!)

Wil je iets uit de SNURK horizontal wear collectie kopen, en je wilt perse dat het slank valt en aansluit, dan zou ik kiezen voor een kleinere maat (bijvoorbeeld voor een 3 jarige, maat 92 ipv 104). Ze slaan zeg maar elke keer een maat over. Maar wij kozen expres voor de ruime maat, zodat ze er echt lekker lang van kunnen genieten. En als ze er uitgegroeid zijn, kunnen ze gewoon door naar het volgende zusje. Super minimalistisch en ik denk dat we nog heel erg lang zullen genieten van deze toffe origami zoo SNURK pyjama’s.

snurk pyjama horizontal wear

snurk pyjama horizontal wear

snurk pyjama horizontal wear

 

Wil jij ook zo’n toffe pyjama kopen?! Klik dan gewoon hier   —