Slapende kinderen zijn een moeders grootste wens denk ik vaak (helemaal nu we natuurlijk vier jonge kinderen hebben). Maar lekker slapen kan natuurlijk alleen in een lekker bed, met een warme deken, een heerlijk kussen en een mooi dekbedovertrek. Nou had ik voor de beide grote kids zwart witte dekbedovertrekken omdat ze tot voor kort bij elkaar op de kamer sliepen, en deze een soort van neutrale kleuren had. Nu ze allebei hun eigen kamertje hebben, kunnen we natuurlijk wat meer experimenteren met kleur, meer meisjes/jongensverschillen etc.

Dus hoe tof was het dat wij de dekbedovertrekken van SNURK mochten uitproberen! We waren echt dol enthousiast, want stiekem wil ik deze dekbedovertrekken zelf al eeuwen hebben.

SNURK

Naast het feit dat ik de naam van dit merk fantastisch gevonden vind, is het ook echt de bedenker van de leukste dekbedovertrekken voor kinderen met grote dromen. Waarom?! Onder een dekbedovertrek van SNURK waan je je namelijk een heel ander mens. Of soms zelfs als het slachtoffer van een dinosaurus diner. Say what?! Ja heus.

Sinds kort is onze dochter een lief en creatief meisje overdag, maar ‘s nachts veranderd ze in een echte zeemeermin!

En onze zoon? Die is overdag een actief en slim ventje, maar ‘s avonds gaat hij het gevecht aan met een echte T-Rex, en pas ‘s ochtends weet ik wie er gewonnen heeft. Is hij verslonden of niet?

Misschien hou je meer van ballerina’s of brandweermannen/vrouwen. Of vind je het tof om een super ster te zijn, een profvoetballer, een prinses, ridder, paardrijdster of zelfs astronaut! Het kan allemaal met SNURK beddengoed.

Mermaid dekbedovertrek

Als eerste pakten we het mermaid overtrek uit. Wat je vast wel had verwacht, onze dochter kon niet wachten om die avond naar bed te gaan! He he, eindelijk … het was gelukt.

Het zeemeermin-overtrek is trouwens een speciale editie, want het heeft naast een prachtige print, ook nog op veel glitters!! Jaaaaa, je leest het goed. Glitters are a girls best friend, of niet soms.

Op de staart, het bovenlijfje en het kroontje zitten voornamelijk allemaal kleine mooie glittertjes in de print. Met wassen dus wel even opletten geblazen (er zit gelukkig een special was advies bij, binnenste buiten op max. 30 graden) zodat de print het langste mooi blijft.

Het dekbedovertrek is trouwens niet als enige bedrukt. Ook het kussensloop is over nagedacht. Daar staat namelijk een mooi onderwater kroontje opgedrukt. Als je dus goed ligt, komt het kroontje precies op je hoofd terecht. Als je daarmee geen echte zeemeermin bent….

T-Rex dekbedovertrek

Na Freeks dino plaatjes, is de liefde voor dinosaurussen in onze zoon alleen maar nog meer aangewakkerd. Dagen lang had hij het alleen maar over dino’s en alle feitjes er omheen. Dus was het geen grote verrassing voor mij dat hij koos voor het T-Rex overtrek.

En eerlijk is eerlijk, het is een super stoer dekbedovertrek. De donkergroene dino met zijn grote tanden en mega bek zijn zowel angstaanjagend als aandoenlijk (als er een kereltje in ligt te slapen).

Ik grap elke avond dat we wel zullen zien of hij ‘s ochtends wel wakker wordt, of dat hij dan is opgegeten door ‘zijn dinosaurus’.

Want als je onder dit overtrek slaapt, ligt je letterlijk in de bek van deze stoere T-Rex.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een nuttig cadeau deze feestdagen, dan is een stoer dekbedovertrek echt wel een aanrader. Iets wat ze nodig hebben, wat geen onnodige ruimte inneemt, niet het zoveelste stuk plastic is, en iets waar ze ook echt ‘speelplezier’ (of moet ik slaap plezier) aan zullen hebben.

 

 


Dit bericht is in samenwerking met BedSupply een online webshop met de tofste dekbedden, van allerlei bekende en minder bekende merken.